Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Κυπελλούχος Κυκλάδων η Μύκονος !! ΑΟ Μυκόνου – Πανναξιακός 1-0

Ένα γνώριμο ζευγάρι  των τελικών του κυπέλλου Κυκλάδων ήταν αυτό ανάμεσα στη Μύκονο και τον Πανναξιακό. Ο αγώνας έγινε στο γήπεδο της Ερμούπ...

Ένα γνώριμο ζευγάρι  των τελικών του κυπέλλου Κυκλάδων ήταν αυτό ανάμεσα στη Μύκονο και τον Πανναξιακό. Ο αγώνας έγινε στο γήπεδο της Ερμούπολης  μπροστά σε περίπου 250 φιλάθλους στην πλειοψηφία τους Ναξιώτες.  Η Μύκονος  κέρδισε τον τελικό με 1-0 , σκορ συνηθισμένο όταν αντιμετωπίζει την ομάδα του Πανναξιακού τα τελευταία χρόνια.  Πέρυσι , βέβαια, είχε κερδίσει με 4-1.

Οι Μυκονιάτες ήταν κατά διαστήματα  καλύτεροι και σημείωσαν το γκολ στο 50ο λεπτό με τον Καρακίτσο. Το γκολ προήλθε από ένα έμμεσο φάουλ που κέρδισε η ομάδα της Μυκόνου μέσα στην περιοχή του Τζόλο και το οποίο αμφισβητήθηκε από τους παίκτες του Πανναξιακού. Στο 52΄  ο Βασαλάκης του Πανναξιακού είδε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή Κουζούμη γιατί χτύπησε εκτός φάσης αντίπαλο, όπως του είπε ο α΄ βοηθός Γρυπάρης.

Στο 77ο ο Μουμπάρακ έχασε την μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει σε 1-1 καθώς το πλασέ του μέσα από την περιοχή απέκρουσε ο Μανταφούνης.

Στο 78ο λεπτό ο β΄ βοηθός Ρούσσος έτρέξε προς τον διαιτητή και του έδειξε ένα μπουκάλι λέγοντάς του ότι το δέχθηκε από την πλευρά των φιλάθλων του Πανναξιακού. Ο κ.Κουζούμης διέκοψε το παιχνίδι και κατευθύνθηκε με τους βοηθούς του στα αποδυτήρια. Μετά από 10 λεπτά περίπου συνέχισε κανονικά το παιχνίδι.

ΑΟ Μυκόνου(Αθανασιάδης) Μανταφούνης, Κέκελης, Γάτσος, Ζουγανέλης, Θεοδώρου, Ξένος, Αργυρίου, Μπαλαμούτης, Θεοχάρης (85΄Αβίντογλου), Καρακίτσος, Ζώνας (69΄Τουμάσης).


ΑΟ Πανναξιακός(Μεϊμάρογλου) Τζόλο, Κατσάνης (91΄Σφυρόερας), Πολυκρέτης (87΄Βιλαντώνης),  Κατσούλης, Κατσάνης Ν., Χαμηλοθώρης (91΄ Πολυκρέτης), Μουμπάρακ, Βασαλάκης, Σουσούνης, Αγγελής, Ζαφείρης.

(Πηγή: www.syrostoday.gr)