Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Και οι δύο για την νίκη! | ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ - ΑΟ ΤΗΝΟΥ Σήμερα 12/03/2011 Στις 17¨00 |

Και οι δύο για την νίκη! Το Σάββατο στις 16:30 θα διεξαχθεί το παιχνίδι ανάμεσα στον Αστέρα Σύρου και τον Α.Ο. Τήνου όπου και οι δύο ομάδες ...

Και οι δύο για την νίκη!
Το Σάββατο στις 16:30 θα διεξαχθεί το παιχνίδι ανάμεσα στον Αστέρα Σύρου και τον Α.Ο. Τήνου όπου και οι δύο ομάδες στοχεύουν στην νίκη. Ο ΑΟΤ για να φτάσει κοντά στην άνοδο καθώς έχει 12 βαθμούς, 3 βαθμούς λιγότερους από την πρωτοπόρο Άνω Μερά. Ο Αστέρας Σύρου από την άλλη στοχεύει σε νίκη γοήτρου και ψυχολογίες καθώς έχει 4 βαθμούς και πλέον η άνοδο είναι θαύμα.


12-03-2011 17:00
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ-ΑΟ ΤΗΝΟΥ
---



Η ομάδα του Γιάννη Λαζαρίνου είναι καλά προετοιμασμένη και σωματικά και ψυχολογικά έπειτα από το θετικότατο αποτέλεσμα που έφερε με την Στενή Τήνου. Οι μοναδικές απώλειες της ομάδας του θα είναι ο Σίμος και ο Μανταλούνο όπως έχουμε αναφέρει για λόγους στρατιωτικών υποχρεώσεων. Τέλος στην προπόνηση της Τετάρτης έγινε και η εκλογή νέου αρχηγού της ομάδας όπου πρώτος αρχηγός εκλέχθηκε από τους συμπαίκτες του ο τερματοφύλακας Ρούσσος Νίκος (Κου), δεύτερος αρχηγός ο Καμπάνης Μάκης και τρίτος αρχηγός ο Ρηγούτσος Φώτης. Ακολουθούσαν στην ψηφοφορία σε ισάριθμους ψήφους ο Μάνος Ζερβάκης, ο Γιάννης Πετσόπουλος και ο Αντώνης Καλόγερας.
Για το Sport Cyclades Γιάννης Σιγάλας   Σύρος
(Πηγή: Sport Cyclades )