Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΤΗΝΟΥ | + 17 Φωτογραφίες |

Σε ένα παιχνίδι όπου ο ΑΟ Τήνου  πραγματοποίησε ίσως και το καλύτερο

101_1707

Σε ένα παιχνίδι όπου ο ΑΟ Τήνου πραγματοποίησε ίσως και το καλύτερο
δεύτερο ημίχρονο της χρονιάς και μέχρι το 87ο λεπτό φαινόταν ότι είχε την νίκη στα χέρια του ήρθε η ολιγωρία των παικτών της Τήνου στο τελευταίο πεντάλεπτο καταφέρνοντας να δώσουν στην Θύελλα τον σημαντικό βαθμό της ισοπαλίας και ταυτόχρονος να αφήσουν την ομάδα τους πίσω στο κυνήγι της ανόδου. Σκόρερ των δυο ομάδων ήταν για τον ΑΟ Τήνου οι Μεμαι και Ξενόπουλος Αντ· ενώ για την ομάδα της Θύελλας Καμαρίου η Λιγνος Βαγγελης και Αρβανίτης.
AOT-THIELLA1
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τι δυο  ομάδες να δίνουν πολλές δυνατές μάχες στο στον χώρο της μεσαίας  γραμμής με την ομάδα της Θύελλας να έχει μια ελαφρά υπεροχή  αλλά με το πρώτο ημίχρονο να τελειώνει ουσιαστικά χωρίς καμία φάση εκτός από δυο εκτελέσεις φάουλ που πέρασαν μακριά από την εστία του τερματοφύλακα του ΑΟ Τήνου Καμολινου τα πρώτα 45 λεπτά τελείωσαν με 0-0.

AOT-THIELLA2
Στο 2ο ημίχρονο όπως προαναφέραμε είδαμε μια άλλη ομάδα από τον ΑΟ Τήνου που παίζοντας φανταστικό ποδόσφαιρο κατάφερε μόλις στο 46ο λεπτό να ανοίξει το σκορ όταν σε μια μπαλιά από τα δεξιά ο Μεμαι με υπέροχο πλασέ κατάφερε να κρεμάσει τον τερματοφύλακα της Θύελλας Μηνδρινο και να γράψει τον 1-0.Δεν πρόλαβαν να περάσουν 2' και πάλι ο Μεμαι σε μια φάση που θα συζητηθεί καθώς στο σουτ που έγινε ο αμυντικός της Θύελλας απέκρουσε την μπάλα με το χέρι αλλά ο διαιτητής Μενδρινος σφύριξε να συνεχιστεί ο αγώνας στην επαναφορά της ίδιας φάσης ο Ξενόπουλος Α. σούταρε και η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Στο 58ο λεπτό είχαμε άλλη μια για τον ΑΟ Τήνου όταν  σε ένα δυνατό σουτ του Μουσαι ο τερματοφύλακας Μηνδρινος απέκρουσε την μπάλα. Στο 68ο λεπτό ήρθε το δεύτερο γκολ για τον ΑΟ Τήνου όταν σε μια σέντρα από τα δεξιά ο Ξενόπουλος Α. εκμεταλλεύτηκε την σύγχυση στην άμυνα της Θύελλας και δυνατό συρτό σουτ έκανε το 2-0. η ομάδα της Τήνου συνέχισε στο ίδιο φρενήρη ρυθμό χάνοντας ακόμα δυο ευκαιρίες μια στο 72ο λεπτό όταν σε ένα σουτ του Ναζου από 40 μέτρα η μπάλα πέρασε λίγο άουτ από την εστία του Μηνδρινου και μια επέλαση από τα αριστερά του Μουσαι ο οποίος πέρασε όλη την άμυνα της Θύελλας αλλά το σουτ που επεχείρησε ήταν πολύ αδύναμο.

AOT-THIELLA3
Στο 83ο λεπτό ήρθε η μοναδική μέχρι εκείνη την στιγμή ευκαιρία από πλευράς Θύελλας και μάλλον προειδοποιητική όταν το σουτ του Αργυρού Γ. πέρασε λίγο άουτ ώσπου ήρθε το 87ο λεπτό και σε ένα στημένο από τα αριστερά ο Λιγνός Β. πετάχτηκε ανάμεσα στους αμυντικούς της Τήνου και με κεφαλιά έκανε το 2-1 για την ομάδα του Καμαρίου. Το έμφραγμα όμως για την ομάδα της Τήνου ήρθε στο 92ο όταν σε μια επίθεση από αριστερά ο Αρβανίτης με ωραίο δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στην κλειστή γωνία του Καμολινου κάνοντας το 2-2 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

AOT-THIELLA4
Η ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΑΟ ΤΗΝΟΥ
(ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ)Καμολινος,Βιδος,Σαντοριναιος,Τσικουρας(Βελλαλοπουλος Β.),Θεωδορου,Βιδαλης Ε.(Δελωτης),Μουσαι,Ναζος,Τριανταφυλος(Δελλατολας Αγγ.),Ξενοπουλος Α.,Μεμαι
ΘΥΕΛΛΑ Κ
(ΚΑΝΤΖΕΛΗΣ)Μηνδρινος,Λυγνος Χ.,Τρουλης,Μπαλιακας,Δαμιγος,Λιγνος Λ.,Γαλεος,Τρουλης Α.,Ζωτος,Αρβανιτης,Αργυρος.αλλαγες Λιγνος Β.,Αργυρος Μ.)

AOT-THIELLA5
ΛΟΥΒΑΡΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ