Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

ΜΠΑΡΑΖ: ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ-ΑΟ ΤΗΝΟΥ 2-2 ( 1-2πεν.)

Σε αγώνα που διεξήχθη σήμερα το απόγευμα, στο Γήπεδο της Ερμούπολης για την είσοδο στα μπαράζ ανόδου για την Ά κατηγορία, μεταξύ των 3 ων  ...


Σε αγώνα που διεξήχθη σήμερα το απόγευμα, στο Γήπεδο της Ερμούπολης για την είσοδο στα μπαράζ ανόδου για την Ά κατηγορία, μεταξύ των 3ων του Β1 και του Β2
ομίλου, είχαμε νικήτρια την ομάδα της Τήνου με σκορ 1-1 κανονική διάρκεια αγώνα 2-2 στην παράταση και 1-2 στα πέναλτι.
Το πρώτο ημίχρονο έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1 αφού και οι δύο ομάδες μυρίστηκαν γκολ και ευκαιρίες. Το γκολ για τον ΑΟ Τήνου σημειώθηκε στο 24ο λεπτό όταν σε αντεπίθεση των τυπικά φιλοξενούμενων, σέντραραν από αριστερά και ο Δομένικος Χριστόφορος με λάθος διώξιμο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σερέπα. Όμως με την σέντρα ο Κληρονόμος με δυνατό σουτ από 25 μέτρα ισοφάρισε για τον Αστέρα. Ο πολύ καλός τερματοφύλακας του ΑΟ Τήνου, Καμολίνος ήταν αδύνατον να αντιδράσει.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι μιας και παρέμεινε το ίδιο σκορ έως το 90ο λεπτό οδηγώντας τις δύο ομάδες στην παράταση.
Στο 8ο λεπτό της παράτασης ο Ρούσσος Γιώργος έδωσε το προβάδισμα για τους παριανούς όμως ο Τριαντάφυλλος Πέτρος ισοφάρισε  λίγο πριν κλείσει το ημίχρονο της παράτασης και πιο συγκεκριμένα στο 114ο λεπτό.
Ο αγώνας οδηγήθηκε στα πέναλτι εκεί η ομάδα της Τήνου επικράτησε στα πέναλτι με 2-1
Χάρη στα εύστοχα χτυπήματα του Βίδου και του Βιδάλη για τον Αστέρα ευστόχησε ο Γιάννης Χριστόφορος.