Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Το Αντίπαλο Δέος Του Facebook, Το Google.Me Ανακοινώνεται Στις 11 Μαΐου

Η Google, σχεδιάζει να ανταγωνιστεί το Facebook και τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα με την φημολογούμενη υπηρεσία Google Me, και σύμφωνα με τε...


Η Google, σχεδιάζει να ανταγωνιστεί το Facebook και τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα με την φημολογούμενη υπηρεσία Google Me, και σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες αυτό θα γίνει στο ετήσιο συνέδριο Google I/O, στις 11 Μαρτίου.

Οι πηγές του TNW, αναφέρουν ότι η Google, αναμένεται να ανακοινώσει το "κοινωνικό στρώμα", στο συνέδριο για τους προγραμματιστές, και αναμένεται να είναι κάτι το οποίο δεν θα είναι ξεκομμένω από το τις υπόλοιπες υπηρεσίες της εταιρείας. Οι πρώτες φήμες και ενδείξεις για το Google Me, άρχισαν να εμφανίζονται στα μέσα του 2010 όταν η Google άρχισε να εξαγοράζει μικρές εταιρείας που ειδικεύονταν σε δικτυακά παιχνίδια που παίζονται μέσα σε περιηγητές (κάτι σαν τα εξαιρετικά πετυχημένα Farmville και Mafia Wars του Facebook).
Τελευταία, ενισχύει τους τομείς των υπηρεσιών τοποθεσίας (Google Places), και την παρουσίαση του Hotpot για πολλαπλές πλατφόρμες. Αν όλα αυτά βέβαια θα μετουσιωθούν σε υπηρεσίες του Google Me στο Google I/O, θα το δείξει ο χρόνος.