Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Λήψη απόφασης για την έκδοση ψηφίσματος από το Δημοτικό Συμβούλιο, μετά το άγγελμα του θανάτου του πρώην Δημάρχου Τήνου Κωνσταντίνου Αθηναίου

Στην Τήνο και στο Δημαρχιακό Κατάστημα σήμερα 27-4-2011 ημέρα Τετάρτη και ώρα 20.00 μ.μ. και μόλις αναγγέλθηκε ο θάνατος του ...


Στην Τήνο και στο Δημαρχιακό Κατάστημα σήμερα 27-4-2011 ημέρα Τετάρτη και ώρα 20.00 μ.μ. και μόλις αναγγέλθηκε ο θάνατος του πρώην Δημάρχου Τήνου Κωνσταντίνου Αθηναίου, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο για να λάβει απόφαση επί του παρακάτω μοναδικού θέματος :
ΘEMA ΜΟΝΟ: Λήψη απόφασης για την έκδοση ψηφίσματος από το Δημοτικό Συμβούλιο, μετά το άγγελμα του θανάτου του πρώην Δημάρχου Τήνου Κωνσταντίνου Αθηναίου.
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, αφού εξήρε την προσωπικότητα και το έργο του εκλιπόντος, πρότεινε και έγιναν ομόφωνα αποδεκτά τα ακόλουθα:
1ον) Να κηρυχθεί πενθήμερο πένθος για το Δήμο Τήνου και τις Υπηρεσίες του.
2ον) Να αναρτηθεί μεσίστια η σημαία του Δήμου, στο Δημαρχιακό μέγαρο, σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου και στην πλατεία της πόλης, επί πενθήμερο, σε εκδήλωση πένθους.
3ον) Να γίνει η κηδεία του με δαπάνη του Δήμου.
4ον) Να ορισθεί ως ημιαργία η ημέρα της κηδείας του, 28-4-2011, για τις υπηρεσίες του Δήμου Τήνου, ώστε να την παρακολουθήσουν οι δημοτικοί υπάλληλοι.
5ον) Να κατατεθεί στεφάνι στη σορό του θανόντος, εκ μέρους του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τήνου.
6ον) Να ριφθούν κανονιοβολισμοί, κατά την περιφορά της σορού στην παραλία και το λιμάνι της πόλης και κατά την ώρα της ταφής.
7ον) Να παρακολουθήσει το Δημοτικό Συμβούλιο, εν σώματι, την κηδεία του.
8ον) Να ονομασθεί η οδός που συνδέει τον Περιφερειακό Δρόμο πόλεως Τήνου, με το συγκρότημα του Ιερού Ναού του Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου, σε οδό «Δημάρχου Κωνσταντίνου Αθηναίου».
9ον) Να ψηφιστεί πίστωση ποσού 10.000,00 € εις μνήμην του εκλιπόντος και να διατεθεί στο ΚΑΠΗ Δήμου Τήνου, επί των ημερών του οποίου ιδρύθηκε .
10ον) Να αναγνωστεί το παρόν ψήφισμα κατά την ώρα της κηδείας του.
11ον) Να δημοσιευθεί το παρόν στον τύπο και να αποσταλεί αντίγραφο στην οικογένεια του μεταστάντος και
12ον) Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του, από τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, κατά την πρώτη μετά τον θάνατό του τακτική συνεδρίαση.
Ο παραστάς Δήμαρχος Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Τα Μέλη του Δ. Σ.
Παναγιώτης Κροντηράς Ιωάννης Σαλταμανίκας
Ο Πρόεδρος και τα Μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Τήνου
Οι Πρόεδροι και τα μέλη των Τοπικών Κοινοτήτων Δήμου Τήνου