Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Προσωρινά μέτρα για την καλύτερη εξυπηρέτηση επιβατών και οχημάτων στο χώρο του λιμανιού τις ημέρες του Πάσχα

Τις ημέρες των εορτών του Πάσχα αναμένεται ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση επιβατών και οχημάτων στο χώρο του λιμανιού. Για το λόγο αυτό συντάχθ...



Τις ημέρες των εορτών του Πάσχα αναμένεται ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση επιβατών και οχημάτων στο χώρο του λιμανιού. Για το λόγο αυτό συντάχθηκε προσωρινά ένα πλαίσιο για την καλύτερη λειτουργία της πόλης την περίοδο αυτή. Σημειώνεται ότι οι αποφάσεις πάρθηκαν κατά τη συνάντηση Δήμου, Λιμενικού Ταμείου, Αστυνομίας, Λιμεναρχείου, Συλλόγων και επαγγελματιών του τουρισμού και εξυπηρέτησης των επισκεπτών του νησιού μας: 


1. Τα αυτοκίνητα μεταφοράς πελατών των ξενοδοχείων και των ενοικιαζόμενων δωματίων θα σταθμεύουν στη νέα ανατολική προβλήτα του λιμανιού.

 2. Οι ιδιοκτήτες των ξενοδοχείων και των ενοικιαζόμενων δωματίων θα παραμένουν εντός οριοθετημένου χώρου, καθ’ όλη τη διάρκεια αποβίβασης των επιβατών των πλοίων. 

3. Τα προς ενοικίαση αυτοκίνητα θα σταθμεύουν στο χώρο έμπροσθεν των χώρων αναμονής επιβατών, για μικρό αποκλειστικά χρονικό διάστημα, πριν και μετά την αποβίβαση. 



4. Τα TAXI θα σταθμεύουν μπροστά από το χώρο πρόσδεσης των πλοίων και, φυσικά, πίσω από το υπάρχον κιγκλίδωμα.


 5. Για την κίνηση των πεζών από το λιμάνι προς την πόλη, θα δημιουργηθεί πεζόδρομος από την ανατολική έξοδο των επιβατών, η οποία και θα αποτελέσει την αποκλειστική έξοδο για όλες αυτές τις ημέρες. 


6. Τα αυτοκίνητα θα αποβιβάζονται από το πλοίο αποκλειστικά από τη δυτική έξοδο. 


7. Τα αυτοκίνητα αναμονής επιβατών θα σταθμεύουν πριν και μετά την άφιξη των πλοίων και για μικρό διάστημα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο μεταξύ προβλήτας και του νέου τοιχίου αντιστήριξης.

Σημειώνεται ότι οι παραπάνω χώροι έχουν ήδη οριοθετηθεί.
Παρακαλούμε για την τήρηση των ανωτέρω για την εύρυθμη λειτουργία του λιμανιού.