Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

Ευχετήρια επιστολή απέστειλε ο Δήμαρχος στους μαθητές του γυμνασίου και των λυκείων, ενόψει των επικείμενων προαγωγικών, απολυτήριων κα...



Ευχετήρια επιστολή απέστειλε ο Δήμαρχος στους μαθητές του γυμνασίου και των λυκείων, ενόψει των επικείμενων προαγωγικών, απολυτήριων και πανελλαδικών εξετάσεων.

Στην επιστολή αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η συμμετοχή σας στις φετινές εξετάσεις είναι γεγονός ότι θα σας δώσει τη δυνατότητα προαγωγής σε ανώτερη μαθητική τάξη και, φυσικά, θα σας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους σας. Η προετοιμασία σας στα μαθητικά χρόνια που πέρασαν αλλά και η προσπάθεια που θα καταβάλλετε στη δοκιμασία που ακολουθεί, θα καθορίσει την επιτυχή έκβαση των επιλογών σας. Η χρονική συγκυρία που διανύουμε ως χώρα στον οικονομικό και τον εργασιακό τομέα, σαφώς επηρεάζει και τον μαθητικό κόσμο, όμως η νεανική και δυναμική σας παρουσία μπορεί να αντιστρέψει το κλίμα και να δημιουργήσει διαφορετική προοπτική. Εύχομαι σε όλους καλή δύναμη και καλή επιτυχία στις εξετάσεις που ανοίγουν διάπλατα μονοπάτια δημιουργίας».

Ειδικότερα στους μαθητές που διαγωνίζονται στις πανελλήνιες εξετάσεις επισήμανε: «Μπορεί η χρονική συγκυρία να είναι χωρίς αμφιβολία δύσκολη, όμως η επιτυχία κρύβεται εκεί που η δυσκολία γίνεται ευκαιρία για ανάπτυξη και πρόοδο».