Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΒΙΒΛΙΟΠΛΟΪΕΣ

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ ΔΙΕΠΡΕΨΑΝ ΣΤΙΣ … ΒΙΒΛΙΟΠΛΟΪΕΣ    Τ α αποτελέσματα του διαγωνισμού βιβλίου «Βιβλιοπλοΐες» , που είχε πραγματοποιηθεί τ...


ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ ΔΙΕΠΡΕΨΑΝ ΣΤΙΣ …ΒΙΒΛΙΟΠΛΟΪΕΣ

   Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού βιβλίου «Βιβλιοπλοΐες», που είχε πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο από την «ΔΙΑΔΡΑΣΗ», τα εκπαιδευτήρια «Γείτονα» και με την υποστήριξη του Δήμου Τήνου, ήταν ιδιαίτερα ευχάριστα. Οι μαθητές της Τήνου διαγωνίστηκαν και διακρίθηκαν, ανάμεσα στα σχολεία της Αμοργού, Ηρακλειάς, Θηρασιάς και Καστελόριζου, και στις τρεις τελευταίες τάξεις του δημοτικού, στις οποίες απευθύνονταν ο διαγωνισμός.
Ειδικότερα: στην Δ΄ τάξη οι μαθήτριες Κλαίρη Σιώτου, Μαρίνα Ταράση και Ελισάβετ Λάσκαρη από το 2ο Δημοτικό Σχολείο κέρδισαν  το δεύτερο βραβείο. Στην Ε΄ τάξη το πρώτο βραβείο κέρδισε ο μαθητής Βερνάρδος Βίλλας από το 2ο Δημοτικό, ενώ το τρίτο κέρδισε η Σταυρούλα Δημητροπούλου από το 1ο Δημοτικό. Στην ΣΤ΄ τάξη πρώτες αναδείχτηκαν οι Μαρία & Ανέζα Αρμάου και Μαρία Μαρκάκη από το 2ο Δημοτικό, ενώ το τρίτο βραβείο κέρδισαν οι Εμμανουέλα Πόντη και Μαρία Περιβολαράκη από το 2ο Δημοτικό.
Τα  βραβεία θα επιδοθούν στους μαθητές στην ειδική τελετή βράβευσης που θα πραγματοποιηθεί στις 16 Δεκεμβρίου στην Αθήνα, σε συνεργασία με το Δήμο Τήνου.
Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους μαθητές που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό και απέδειξαν την αγάπη τους για το βιβλίο, αλλά και στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς, που ενθάρρυναν τα παιδιά για τη συμμετοχή τους.