Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Συμμετοχή του Εμπορικού Συλλόγου Τήνου στην Πανελλαδική Απεργία της Τετάρτης 19 Οκτωβρίου με κλείσιμο των καταστημάτων.

Στις 28 Σεπτεμβρίου 2011 στα γραφεία της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αττικής Όμορων Νομών & Νήσων Αιγαίου που εδρεύει στον Πειραιά π...


Στις 28 Σεπτεμβρίου 2011 στα γραφεία της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αττικής Όμορων Νομών & Νήσων Αιγαίου που εδρεύει στον Πειραιά πραγματοποιήθηκε Πανκυκλαδική συνάντηση των Εμπορικών Συλλόγων των Κυκλάδων.
Μετά τη συνάντηση αυτή, στην οποία συμμετείχε και ο Εμπορικός Σύλλογος Τήνου,  συνεδρίασαν τα Διοικητικά Συμβούλια των Εμπορικών Συλλόγων του κάθε νησιού για να συζητήσουν και να πάρουν αποφάσεις για τα θέματα που απασχόλησαν την συνάντηση της Ομοσπονδίας. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Τήνου συνεδρίασε στις 6 Οκτωβρίου 2011 και αποφάσισε :
•Τη συμμετοχή του Εμπορικού Συλλόγου  Τήνου  στην ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011 με το κλείσιμο των καταστημάτων. Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.
• Να σταλεί έγγραφο στο Δήμο Τήνου με αίτημα να πραγματοποιηθεί ψήφισμα από το Δημοτικό Συμβούλιο για την  διατήρηση του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά μας ως προνόμιο εθνικής κυριαρχίας.
• Να πραγματοποιηθεί διαφημιστική καμπάνια ώστε να ενημερωθούν όλοι για το προνόμιο του μειωμένου ΦΠΑ που έχουν οι Κυκλάδες ως νησιωτική περιοχή και τα οφέλη από τη διατήρησή του.
• Να κηρυχθούν ανεπιθύμητοι στα νησιά μας όσοι Βουλευτές θα συναινέσουν με την ψήφο τους στην κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ στις Κυκλάδες.
• Επανίδρυση του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας.
• Μακροχρόνιες ρυθμίσεις για τις οφειλές των εμπόρων στον ΟΑΕΕ, να μην τιμωρούνται ποινικά οι οφειλέτες και να μην συνδέεται η ρύθμιση των χρεών με τη διμηνιαία καταβολή ασφαλίστρων.
• Στελέχωση των Κέντρων Υγείας στις Κυκλάδες.