Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Απεργία στα πλοία μέχρι την Κυριακή 23 Οκτωβρίου

Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία μέχρι την Κυριακή 23-10-2011 καθώς οι ναυτεργάτες αποφάσισαν την συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων. «Ο...

Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία μέχρι την Κυριακή 23-10-2011 καθώς οι ναυτεργάτες αποφάσισαν την συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων.
«Οι Έλληνες ναυτεργάτες πιστοί στα κελεύσματα της ανώτατης συνδικαλιστικής οργάνωσής τους, της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, δίνουν τον αγώνα τους, μαζί με όλους τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους της χώρας, για την υπεράσπιση των αυτονόητων κοινωνικοασφαλιστικών κατακτήσεών τους, στα πλαίσια της επαναλαμβανόμενης 48ωρης Πανελλαδικής απεργίας τους, που άρχισε την Δευτέρα 17-10-2011 και εξελίσσεται με επιτυχία» επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία:

«Η ΠΝΟ δεν αγνοεί το γεγονός ότι οι φίλοι επιβάτες υφίστανται ταλαιπωρία, πλην όμως, έχει τη βεβαιότητα ότι οι τελευταίοι αντιλαμβάνονται και κατανοούν πλήρως τα αιτήματα των Ελλήνων ναυτεργατών και τους λόγους, που τους οδήγησαν στην κάθοδο σε απεργία, η αποκλειστική ευθύνη της οποίας βαρύνει την Κυβέρνηση και μόνο για την έλλειψη ευαισθητοποίησης της και την σαφή βούλησή της να ποδοπατήσει εργατικές κατακτήσεις.»