Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ & ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

ΔΗΜΟΣ ΤΗΝΟΥ  ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ  Πληροφορίες: 2283360125  e-mail:  tinos_press@1516.syzefxis.gov.gr  Τήνος, 28/09/2011 Δ Ε Λ Τ Ι Ο     Τ ...


ΔΗΜΟΣ ΤΗΝΟΥ
 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Πληροφορίες: 2283360125
 e-mail: tinos_press@1516.syzefxis.gov.gr
 Τήνος, 28/09/2011
Δ Ε Λ Τ Ι Ο     Τ Υ Π Ο Υ
ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ & ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
Στο νησί μας βρέθηκε από τις 24/9 έως και τις 27/9 η εκπομπή μαγειρικής του STAR “Νηστικοί Πράκτορες” με τη διεθνούς φήμης σεφ Ντίνα Νικολάου και τον ηθοποιό Ιωσήφ Μαρινάκη. Η κ. Νικολάου ετοίμασε με τη βοήθεια ντόπιων μαγείρων, παραδοσιακές συνταγές του νησιού σε διάφορες γωνιές της πόλης και των χωριών, αναδεικνύοντας παράλληλα τις ομορφιές του τόπου μας, ενώ γεύτηκαν και τα παραδοσιακά μας προϊόντα.  Τα εν λόγω γυρίσματα θα προβληθούν από την τηλεόραση του STAR channel τον προσεχή Νοέμβριο.
Αντιπροσωπεία όμως και του κορυφαίου ιταλικού τουριστικού περιοδικού BELLE EUROPA, αποτελούμενη από τη γνωστή δημοσιογράφο Lorenza Ferrighi και τον φωτογράφο Gabriele Groppi, επισκέφτηκε σήμερα την Τήνο, όπου και θα παραμείνει έως το Σάββατο, προκειμένου να καταγράψει τα μοναδικά φυσικά, πολιτιστικά, αρχιτεκτονικά, γαστρονομικά, ψυχαγωγικά κ.α. στοιχεία του νησιού. Το εν λόγω περιοδικό, μηνιαίας κυκλοφορίας, κυκλοφορεί σε όλη την Ιταλία σε 60.000 τεύχη μηνιαίως και το ρεπορτάζ του για την Τήνο πρόκειται να δημοσιευτεί την άνοιξη του 2012. Το αφιέρωμα θα αναφέρεται στην Τήνο και τη Μύκονο, στα πλαίσια προβολής του ελληνικού τουριστικού προϊόντος στα ιταλικά ΜΜΕ, με τη συνεργασία του Γραφείου του ΕΟΤ στο Μιλάνο.