Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

ΣΟΚ: Κρατούμενοι ξερίζωσαν το στομάχι παιδόφιλου!

Πρόκειται για μια από τις πιο ανατριχιαστικές και βίαιες επιθέσεις που έχει δεχτεί ποτέ κρατούμενος. Το απίστευτο περιστατικό συνέβη σ...




Πρόκειται για μια από τις πιο ανατριχιαστικές και βίαιες επιθέσεις που έχει δεχτεί ποτέ κρατούμενος.



Το απίστευτο περιστατικό συνέβη σε μια από τις πιο …
«σκληρές» φυλακές της Αγγλίας, την Φράνκλαντ, όπου κρατούμενοι ξεκοίλιασαν και έβγαλαν το στομάχι από τον 23χρονο Μίτσελ Χάρισον (φωτό) που είχε φυλακιστεί για βιασμό ενός 13χρονου κοριτσιού.

Ακόμα και οι σκληροτράχηλοι φύλακες δήλωσαν πως δεν έχουν ξαναδεί ποτέ τέτοια βαρβαρότητα. Το κατακρεουργημένο πτώμα του Μίτσελ βρέθηκε σήμερα το πρωί μέσα στο κελί του και σύμφωνα με τις έρευνες της αστυνομίας δύο άλλοι κρατούμενοι (οι Μάικλ Πάαρ και Νέιθαν Μαν) κρατούσαν ακίνητο τον Μίτσελ, του είχαν κλείσει το στόμα και τον ξεκοίλιασαν ζωντανό χρησιμοποιώντας μια αυτοσχέδια λεπίδα που είχε και πλαστικό περίβλημα.
Αρχικά συνελήφθησαν 3 άτομα με την κατηγορία της δολοφονίας του Μίτσελ, όμως τελικά οι κατηγορίες στοιχειοθετήθηκαν μόνο για τους Πάαρ και Μαν.
Ο Μίτσελ είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση πριν από ένα χρόνο καθώς κρίθηκε ένοχος για τον βιασμό μιας 13χρονη μαθήτριας, ενώ είχε άλλες δύο αναφορές για σεξουαλικές επιθέσεις σε ανήλικες στο μητρώο του. Η άτυχη ανήλικη κοπέλα είχε ακολουθήσει τον Μίτσελ στο διαμέρισμά του καθώς αυτός ισχυρίστηκε ότι θα περνούσε από εκεί για να πάρει χρήματα για τσιγάρα και ποτά.
Όμως μόλις έφτασαν στο διαμέρισμά του την ανάγκασε να γδυθεί και την βίασε δύο φορές, όμως η κοπέλα κατάφερε να ξεφύγει την ώρα που στο διαμέρισμα μπήκε άλλος ένας άντρας και βρέθηκε γυμνή στον δρόμο.