Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Νίκη με ανατροπή για τον ΑΟ Τήνου… (ρεπορτάζ Sportcyclades.gr)

Μεγαλη νικη πετυχε η ομαδα του ΑΟ Τηνου επι του Αστερα Κορθιου με σκορ 1-3 παρα της αντιξοες συνθηκες που διμιουργηθηκαν κατα την διαρκεια τ...

Μεγαλη νικη πετυχε η ομαδα του ΑΟ Τηνου επι του Αστερα Κορθιου με σκορ 1-3 παρα της αντιξοες συνθηκες που διμιουργηθηκαν κατα την διαρκεια του αγωνα για την ομαδα της Τηνου.





ASTERAS_KORTHIOY-AOT

Σκορερ του αγωνα ηταν οι Μπενας Φρ. για τον Αστερα Κορθιου και οι Βελαλοπουλος Ελ.(2)και Ξενοπουλος Ν. για τον ΑΟ Τηνου.
Το παιχνιδι ξεκινησε με τον χειροτερο τροπο για την ομαδα της Τηνου καθως μολις στο 1'  σε ενα σουτ για την ομαδα του Κορθιου η μπαλα βρηκε το χερι του Μουσαι και ο διαιτητης Μαραγκος εδειξε την βουλα του πεναλτι, που ο τερματοφυλακας του Αστερα Κορθιου Μπενας Φρ. εκτελεσε ευστοχα και ανοιξε το σκορ για την ομαδα της Ανδρου.
ASTERAS_KORTHIOY-AOT1
Το παιχνιδι συνεχιστηκε ο ΑΟ Τηνου αρχισε να ανεβαζει ρυθμο και στο 20 ειχαμε μια φαση για τον ΑΟ Τηνου που ζητησε πεναλτι σε χερι του Παντερλη  αλλα ο κυριος Μαραγκος ειπε να συνεχιστει ο αγωνας.
Στο 30ο λεπτο το  παιχνιδι στραβωσε ακομα περισσοτερο για τον ΑΟ Τηνου οταν ο Σαντοριναιος  δεχτηκε δευτερη κιτρινη καρτα και αφησε την ομαδα του με 10 παικτες.
Η αποβολη φαινεται ομως οτι πεισμωσε του παικτες του ΑΟ Τηνου καθως απο εκεινο το σημειο του αγωνα εγινε αλλη ομαδα μεσα στο αγωνιστικο χωρο  με αποτελεσμα στο 34` να κερδισει ενα πεναλτι, σε χερι ενος αμυντικου του Κορθιου το οποιο εκτελεσε ευστοχα ο πρωτος σκορερ μεχρι τωρα  για την ομαδα της Τηνου Βελαλοπουλος Ελ.και ετσι εστειλε την ομαδα στα αποδυτηρια με σκορ 1-1.
Το δευτερο συνεχιστηκε στο ιδιο ρυθμο με τον ΑΟ Τηνου να ειναι καλυτερος σε ολες της γραμμες του γηπεδου και ετσι η υπεροχη του  δεν αργησε να καρπωθει καθως στο  57` σε μια σεντρα απο τα αριστερα ο Ξενοπουλος Ν. με ωραιο πλασε εκανε το 1-2 και απλοποιησε τα πραγματα για τον ΑΟ Τηνου.
Η πιεση συνεχιστηκε για την ομαδα της Τηνου με αποτελεσμα στο 64`ο Βελαλοπουλος Ελ με δυνατο σουτ απο τα 40 μετρα εκανε το 1-3 και ολα εγιναν πιο ευκολα.ο ΑΟ Τηνου ειχε και αλλες  ευκαιριες να μεγαλωσει το σκορ αλλα καποια σουτ τα
οποια επιχειρησαν σταματησαν στον τερματοφυλακα του Κορθιου.
Ετσι το σκορ τελειωσε στο 1-3 κρατωνας την ομαδα κοντα στις  πρωτες καθως αν δεν ξεκινουσε με το -2 θα ηταν ακομα πιο κοντα στην κορυφη.
Διαιτητικο τριο ηταν οι κυριοι Μαραγκος Μενδρινος και Ρουσσος οπου σε γενικες γραμμες τα πηγαν πολυ καλα στον αγωνα
ASTERAS_KORTHIOY-AOTDIAITHTES_ARXHGOI


ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΘΙΟΥ(Μπενας Ι.)Μπενας Φ.,Γριμανης, Πανταζης,Πιερακος, Παντερλης, Τηνιακος,Μανετας, Σκορδος, (Ζαγοραιος 61`)Περτεσης,(Υδραιος 33`)Μπενας Ι., Κοντη

ΑΟ ΤΗΝΟΥ  (Βλαχακης Α.)Καμολινος, Σκλαβουνος,(Βελαλοπουλος Β.) Τριανταφυλλος, Σαντοριναιος, Τσικουρας, Δελωτης, Ναζος,Βελαλοπουλος Ελ, Μουσαι, Ξενοπουλος Αντ.(Τριγωνης 87`)Ξενοπουλος Ν(Θεωδορου 70`)