Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Σαρωτική η Στενή (Video με τα γκολ) (Ρεπορτάζ Sportcyclades.gr)

Πραγματικά σαρωτική ήταν η ομάδα της Στενής απέναντι στον Αστέρα Σύρου τον οποίο φιλοδώρησε με 6 γκολ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του π...


Πραγματικά σαρωτική ήταν η ομάδα της Στενής απέναντι στον Αστέρα Σύρου τον οποίο φιλοδώρησε με 6 γκολ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β' Κατηγορίας του 1ου ομίλου των Κυκλάδων.



steni_asteras_syrou_2011_1

Όπως λέει ο σοφός λαός μας «η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται» επαληθεύτηκε και στον σημερινό αγώνα καθώς μόλις στα 20 δευτερόλεπτα από την έναρξη του παιχνιδιού η Στενή άνοιξε το σκορ με άψογο πλασέ του Ζαλώνη Γ. ο οποίος άνοιξε και τον δικό του λογαριασμό των γκολ.(video).
Οι γηπεδούχοι μετά την γρήγορη επίτευξη του 1ου γκολ, συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό πιέζοντας ψηλά τον αντίπαλο δημιουργώντας συνεχώς φάσεις. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα τον διπλασιασμό των τερμάτων της Στενής στο 15ο λεπτό μετά από σύγχυση στην περιοχή του Αστέρα από την οποία επωφελήθηκε ο Αλεξίου Δ. σπρώχνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.(video).
H απάντηση των φιλοξενουμένων δεν άργησε να έρθει καθώς στο 19ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ από μακρινή απόσταση ο Ξανθάκης Ι. με εκπληκτικό σουτ έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι του Φώσκολου.
Σαν να μην έφτανε αυτό η Στενή έμεινε με 10 παίχτες μόλις στο 27ο λεπτό της αναμέτρησης λόγω της αποβολής του Αλεξίου Δ. με δεύτερη κίτρινη κάρτα μετά από σκληρό φάουλ.
Παρόλα αυτά η Στενή με αριθμητικό μειονέκτημα βγήκε και πάλι στην επίθεση και κατάφερε να τριπλασιάσει τα τέρματα της με τον Ζαλώνη Γ. στο 30ο λεπτό κερδίζοντας πέναλτι μετά από χέρι των φιλοξενουμένων.(video).
Ο ρυθμός συνέχισε να είναι ο ίδιος με τους γηπεδούχους να έχουν το πάνω χέρι παρόλο που έπαιζαν με 10 παίχτες. Στο 41ο λεπτό μετά από ατομική ενέργεια του Ζαλώνη Γ. και άψογο πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής διαμόρφωσε το 4-1 κλείνοντας έτσι το σκορ του 1ου ημιχρόνου με τον καλύτερο τρόπο για τους γηπεδούχους.(video)
steni_asteras_syrou_2011_2
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε και στο 56ο λεπτό οι ομάδες ήταν πλέον ισάριθμες καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κόκκαλης Ι.
Πλέον τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο εύκολα για τη Στενή η οποία σκόραρε για 5η φορά στο 65ο λεπτό μετά από έξοχο συνδυασμό των Ζαλώνη Γ. και Ζαλώνη Μ. εντός της περιοχής.(video)
Το ρεσιτάλ συνεχίστηκε καθώς στο 68ο λεπτό ο Φώσκολος Γ. πλάσαρε εύστοχα για το 6-1 υπέρ της Στενής.(video).
Το σκορ του αγώνα έκλεισε στο 75ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αστέρα μετά από χέρι του Ζαλώνη Μ.(video)
Πλέον η Στενή απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής παίζοντας κατά διαστήματα εκπληκτικό ποδόσφαιρο