Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Τέλεση εσπερινού και επιμνημόσυνης δέησης στον Ι.Ν. Αγ. Τριάδας Φαλατάδου 29/1/2012 (vids)

Τέλεση εσπερινού στον Ι.Ν. Αγ. Τριάδας Φαλατάδου, επιμνημόσυνη δέηση στο μαρμάρινο μνημείο της αναπαράστασης της ευρέσεως στην αυλή του Ιερο...

Τέλεση εσπερινού στον Ι.Ν. Αγ. Τριάδας Φαλατάδου, επιμνημόσυνη δέηση στο μαρμάρινο μνημείο της αναπαράστασης της ευρέσεως στην αυλή του Ιερού Ναού και λαμπαδηφορία στα δρομάκια του χωριού.

Αρκετός κόσμος, καθώς και ο δήμαρχος του νησιού κ. Παναγιώτης Κροντηράς, ο κ. Ζαλώνης Ιωάννης, ο κ. Μέγκουλας Αλέξανδρος και ο πρώην δήμαρχος Τήνου κ. Σίμος Ορφανός,  παρευρέθηκαν στον Ι.Ν. Αγίας Τριάδας Φαλατάδου την Κυριακή 29/1/2012, χωριό από το οποίο καταγόταν ο άνθρωπος, ο οποίος με την σκεπάνη του ανακάλυψε την εικόνα της Παναγίας. Προς το τέλος του Εσπερινού ομιλία πραγματοποίησε εκ μέρους των Φαλαταδιανών ο κ. Ιωάννης Κουμαριανός, σχετικά με το θαύμα της ευρέσεως της εικόνας. Με την ολοκλήρωση του εσπερινού ακολούθησε η επιμνημόσυνη δέηση στο μαρμάρινο μνημείο της αναπαράστασης της ευρέσεως της εικόνας το οποίο βρίσκεται στην αυλή του Ιερού Ναού(φωτογραφία). Στη συνέχεια οι παρευρισκόμενοι κρατώντας φαναράκια γύρισαν τα δρομάκια του χωριού φωτίζοντας τα, παρά τη χαμηλή θερμοκρασία που επικρατούσε εκείνη τη βραδιά. Τέλος οι γυναίκες του χωριού κέρασαν τους επισκέπτες με διάφορους μεζέδες και ρακί στην αίθουσα της ενορίας.

Ακολουθούν φωτογραφίες και video: