Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΓΡΑΜΜΗΣ ΡΑΦΗΝΑ – ΤΗΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ

Παρά τις διαβεβαιώσεις των ναυτιλιακών εταιριών για προγραμματισμό των καθιερωμένων ετήσιων αποχωρήσεων των πλοίων της γραμμής Ραφήνα – Τήν...


Παρά τις διαβεβαιώσεις των ναυτιλιακών εταιριών για προγραμματισμό των καθιερωμένων ετήσιων αποχωρήσεων των πλοίων της γραμμής Ραφήνα – Τήνος, έτσι ώστε να μην προκύψουν προβλήματα στην πρωινή και απογευματινή σύνδεση του νησιού μας με τη Ραφήνα και αντίστροφα, η Τήνος τελικά, λόγω ετήσιας επιθεώρησης του πλοίου Θεολόγος Π., μένει από 9/1/2012 με ένα μόνο πλοίο για σαράντα ημέρες.
Ο Δήμαρχος Τήνου απέστειλε έγγραφο στον Υφυπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, στο Γενικό Γραμματέα Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής, καθώς και στις ναυτιλιακές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στις Κυκλάδες, ζητώντας την κάλυψη του δρομολογίου που εκτελεί το πλοίο Θεολόγος Π. Προκειμένου να μην στερηθεί το νησί μας πρωινό δρομολόγιο προς Ραφήνα και απογευματινό προς Τήνο, ο Δήμαρχος έκανε εναλλακτικές προτάσεις για την κάλυψη των ανωτέρω δρομολογίων και ζήτησε την άμεση εξεύρεση λύσης για την αποφυγή ταλαιπωρίας των κατοίκων και επισκεπτών και την εξασφάλιση της επαρκούς τροφοδοσίας του νησιού μας.