Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ 23/1/2012 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ Ευρεία σύσκεψη υπό τον Περιφερειάρχη Γιάννη Μα...


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
23/1/2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ
Ευρεία σύσκεψη υπό τον Περιφερειάρχη Γιάννη Μαχαιρίδη και με τη συμμετοχή των Αντιπεριφερειαρχών Γιώργου Πουσσαίου, Τζώρτζη Μακρυωνίτη, του Δημάρχου Τήνου
Παναγιώτη Κροντηρά, του Αντιδημάρχου Τήνου Ιωάννη Ζαλώνη, του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Τήνου – Άνδρου Γεώργιου Σανταμούρη, του Αντιπροέδρου του Λιμενικού Ταμείου Τήνου – Άνδρου Νικηφόρου Δελασούδα υπηρεσιακών στελεχών της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής και των Περιφερειακών Συμβούλων, Δημήτρη Γρυπάρη και Ματθαίου Βίλλα, πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Σύρο με αντικείμενο την ολοκλήρωση του έργου Λιμένα Τήνου.
Ο Περιφερειάρχης ανέλαβε πρωτοβουλία προκειμένου να συνεχιστεί το έργο, το οποίο παραμένει ανενεργό καθώς η εργολαβία έχει διαλυθεί λόγω υποχρηματοδότησης, και πρότεινε να κατατεθεί πρόταση ένταξής του στο Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο Αναφοράς (ΕΣΠΑ).
Υπογραμμίστηκε η επιτακτική ανάγκη ολοκλήρωσης του έργου και ο κ. Μαχαιρίδης ζήτησε να επισπευσθούν οι διαδικασίες ώστε να ολοκληρωθεί ο φάκελος (με την ανανέωση των απαραίτητων αδειοδοτήσεων π.χ. περιβαλλοντικής κ.ά.) και να προταθεί έως τον Μάρτιο να ενταχθεί το έργο στο ΕΣΠΑ.