Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΑΚΤΟΠΛΟΪΑΣ

Μετά από ανάλογο αίτημά του Δήμου   προς τον Υφυπουργό Ναυτιλίας, το Τμήμα Άγονων Γραμμών του Υπουργείου, το Γενικό Γραμματέα Αιγαί...




Μετά από ανάλογο αίτημά του Δήμου προς τον Υφυπουργό Ναυτιλίας, το Τμήμα Άγονων Γραμμών του Υπουργείου, το Γενικό Γραμματέα Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής, καθώς και τη ναυτιλιακή εταιρεία Nel Lines, σας ενημερώνουμε ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών ακτοπλοΐας, η Nel Lines τροποποίησε τα δρομολόγιά του πλοίου «AQUA SPIRIT» για το διάστημα
13/1/2012 – 22/2/2012. Το διάστημα αυτό αφορά την περίοδο απουσίας του πλοίου «Θεολόγος Π.» από τη γραμμή Ραφήνα – Άνδρος – Τήνος – Μύκονος λόγω ετήσιας επιθεώρησής του. 
Τα δρομολόγια τροποποιήθηκαν ως εξής: 
Το πλοίο «AQUA SPIRIT» θα αναχωρεί κάθε Παρασκευή από Σύρο προς Τήνο στις 18:30 και από Τήνο προς Άνδρο στις 19:30. Από την Άνδρο θα αναχωρεί ξανά για Τήνο στις 21:45 προκειμένου να εξυπηρετεί τους επιβάτες από Ραφήνα προς Τήνο με ανταπόκριση του δρομολογίου του πλοίου «Πηνελόπη Α», το οποίο προσεγγίζει το λιμάνι της Άνδρου στις 21:00 από τη Ραφήνα.
Ο Δήμος μας, παρά τις τροποποιήσεις αυτές, συνεχίζει να επιμένει στην αντικατάσταση του δρομολογίου του «Θεολόγος Π.» με άλλο πλοίο έως την επαναδρομολόγησή του πρώτου.