Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Εορτή Αγ. Τρύφωνος στην ιερά νήσο Τήνο

Αποκλεισμένος στην Τήνο από τη σφοδρή κακοκαιρία, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ύδρας κ. Εφραίμ συμπροσευχήθηκε σήμερα το πρωΐ στο ιερό Βήμα κατά τ...


Αποκλεισμένος στην Τήνο από τη σφοδρή κακοκαιρία, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ύδρας κ. Εφραίμ συμπροσευχήθηκε σήμερα το πρωΐ στο ιερό Βήμα κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας στο Ναό της Μεγαλόχαρης, προ του πέρατος της οποίας ετέλεσε τον καθιερωμένο Αγιασμό, με τις ευχές του Αγίου Τρύφωνος, για τους κήπους και τους αμπελώνες των αγροτών.
2

3

      Ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Δωρόθεος Β’ μετέβη σε δύο Ναούς, πρώτα στον Ναό του Τιμίου Σταυρού στην περιοχή «Πριάστρο» όπου και ετέλεσε τον Αγιασμό με τις ευχές του Αγίου Τρύφωνος.
4
5

      Εν συνεχεία στον Ναό Εισοδίων Θεοτόκου Τριποτάμου, στον οποίο είχε διακομισθεί η λειψανοθήκη από το Ιερό Ίδρυμα με μέρος των λειψάνων του Αγίου, όπου ωσαύτως ετέλεσε τον Αγιασμόν και ομίλησε προς τους πιστούς, συγχαρείς ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο και τα μέλη του τοπικού Συλλόγου Αμπελουργών, οι οποίοι και του προσέφεραν στην συνέχεια στην αίθουσα του Ναού κρασί, το λεγόμενο «Ανθό της Τήνου»!
6
7
8
9