Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΑΔΑ ΤΗΝΟΥ & ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΑΔΑ ΤΗΝΟΥ & ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ Ο Δήμος Τήνου με χαρά ανακοινώνει την ...


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΑΔΑ ΤΗΝΟΥ & ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ
Ο Δήμος Τήνου με χαρά ανακοινώνει την ένταξη του έργου
Αποκατάστασης των Χώρων Ανεξέλεγκτης Διάθεσης Απορριμμάτων (ΧΑΔΑ) της Τήνου στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα  Περιβάλλον – Αειφόρος Ανάπτυξη 2007-2013 με προβλεπόμενη πίστωση ποσού 1.300.000 ευρώ. Πρόκειται για σημαντική επιτυχία που αφορά και τους τρεις (3) πρώην ΧΑΔΑ του νησιού στις θέσεις «Μαρμαριές-Κόκκινα» (Χώρα), «Τσικνιάς» (Εξώμβουργο) και «Φανερωμένη» (Πάνορμος). Η εξέλιξη αυτή, από κοινού με άλλες, προσεχώς ανακοινώσιμες, στον τομέα της διαχείρισης των απορριμμάτων, αλλάζουν ριζικά το τοπίο στον τομέα αυτό, σε ένα τομέα που δυστυχώς η Τήνος είχε συνολικά παρουσιάζει υστέρηση τα τελευταία χρόνια.
Το έργο περιλαμβάνει επίσης την προμήθεια του απαιτούμενου εξοπλισμού για την προώθηση της ανακύκλωσης στο σύνολο του νησιού της Τήνου όπως κάδοι ανακύκλωσης για το διαχωρισμό ανακυκλώσιμων υλικών, προμήθεια οχήματος συλλογής των ανακυκλώσιμων υλικών, καθώς και εξοπλισμού προσυγκέντρωσης και συμπίεσης ανακυκλώσιμων υλικών.