Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Οι απόκριες στην Τήνο | Από cyclades24.gr |

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκαν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Τήνου. Η Τήνος βάφτηκε με ζεστό αποκριάτικο χρώμα από μια ποικιλία δρωμένω...

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκαν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Τήνου. Η Τήνος βάφτηκε με ζεστό αποκριάτικο χρώμα από μια ποικιλία δρωμένων για μικρούς και μεγάλους. Χάρη στο ταλέντο και την χαρούμενη και αισιόδοξη διάθεση μαθητών - δασκάλων και εθελοντών η πόλη μας στολίστηκε με αποκριάτικες δημιουργίες με βάση τα ανακυκλώσιμα υλικά.
apokries_tinos_2
 Ο στολισμός της πόλης άνοιξε μια σειρά από ξεχωριστές γιορτές πολλών εκφράσεων που ξεκίνησαν στις 11/2/2012 και κορυφώθηκαν την Καθαρή Δευτέρα: παιδικό κρυμμένο θησαυρό, ζουζουνοκουκουγεροπαιχνίδια, κρυμμένο θησαυρό ενηλίκων, εκπλήξεις της παραμυθούς, παιδικό αποκριάτικο πάρτι, σταδιο-δρομίες, καρναβαλίστικη παρέλαση, κάψιμο καρνάβαλου και κούλουμα στην εξοχή.
 Οι εκδηλώσεις διοργανώθηκαν με ελάχιστο κόστος χάρη στην ακούραστη ομάδα των εθελοντών του Δήμου, οι οποίοι δούλευαν καθημερινά για περισσότερο από δύο μήνες με μόνο εφόδιο τη θετική τους διάθεση και φαντασία, υποστηρίζοντας πως "η χαρά δεν πουλιέται και δεν αγοράζεται…μόνο χαρίζεται". Ο πρωταγωνιστικός ρόλος δόθηκε και πάλι στα παιδιά με την ελπίδα ότι το χαμόγελό τους θα χαρίσει σε όλους ξεγνοιασιά και αισιοδοξία για την επόμενη μέρα. Άλλωστε οι εκδηλώσεις είχαν μοναδικό στόχο να βάλουν στην άκρη τα προβλήματα της δύσκολης καθημερινότητάς μας.
 Θερμά συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εθελοντική ομάδα αποκριάτικων εκδηλώσεων, σε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά τους, στους συλλόγους και συμμετέχοντες, στα παιδιά, στους δασκάλους τους, στους γονείς, σε όλους τους επαγγελματίες και τα καταστήματα που πρόσφεραν, στην Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση αλλά και σε όλους τους δημότες και επισκέπτες της Τήνου που αγκάλιασαν τα δρώμενα.
apokries_tinos_1apokries_tinos_3