Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1821 & ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ

Γενικός σημαιοστολισμός, από τις 8:00 π.μ. της 23 ης Μαρτίου μέχρι τη Δύση του ηλίου της 25 ης Μαρτίου, των Δημόσιων και Δημοτικών καταστ...


Γενικός σημαιοστολισμός, από τις 8:00 π.μ. της 23ης Μαρτίου μέχρι τη Δύση του ηλίου της 25ης Μαρτίου, των Δημόσιων και Δημοτικών καταστημάτων, των Ν.Π.Δ.Δ., των Τραπεζών, των οικιών και των ελλιμενισμένων πλοίων.
Φωταγώγηση όλων των ανωτέρω αναφερόμενων καταστημάτων κατά τις βραδινές ώρες της 24ης και 25ης Μαρτίου.



ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΝΟΥ

ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΥΟ ΧΩΡΙΩΝ
ΩΡΑ 17:00. Δοξολογία στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής.
ΩΡΑ 17:15. Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων Πεσόντων.
Στην εκδήλωση θα παραστεί ο Δήμαρχος Τήνου κος Παναγιώτης Κροντηράς.
Τη Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσουν ο Αντιδήμαρχος Τήνου κος Εμμανουήλ Λούβαρης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Τήνου κος Αντώνιος Ορφανός και κος Σίμος Ορφανός, καθώς και ο εκπρόσωπος της Τοπικής Κοινότητας Δυο Χωριών κος Παναγιώτης Δεσύπρης.



ΠΕΜΠΤΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΝΟΥ
ΩΡΑ 12:00. Εορταστική εκδήλωση των μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Τήνου στο Πνευματικό Κέντρο του Πανελλήνιου Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου.
Στην εκδήλωση θα παραστεί ο Δήμαρχος Τήνου κος Παναγιώτης Κροντηράς.
Τη  Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσουν ο Αντιδήμαρχος Τήνου κος Στέφανος Λαγουρός, ο Δημοτικός Σύμβουλος Τήνου κος Γρηγόριος Κανακάρης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τήνου κος Γεώργιος Ζώταλης και ο Σύμβουλος της Δημοτικής Τήνου κ. Μιλτιάδης Πρωτόπαπας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΝΟΥ

ΩΡΑ 09:00. Εορτασμός της Επετείου από τα νήπια του 2ου Νηπιαγωγείου Τήνου στο κτίριο όπου στεγάζεται.

Τη Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσουν ο Αντιδήμαρχος Τήνου κος Εμμανουήλ Λούβαρης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Τήνου κος Κωνσταντίνος Βιδάλης και ο Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τήνου κος Γεώργιος Κρητικός.

ΩΡΑ 09:45. Εορταστική Εκδήλωση των μαθητών του Γυμνασίου Τήνου στο Πνευματικό Κέντρο του Πανελλήνιου Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου. Υπεύθυνοι καθηγητές της εκδήλωσης: Χρήστος Κόλλιας, Ιωάννης Καφετζής, Δημήτριος Ξανθός.
Στην εκδήλωση θα παραστεί ο Δήμαρχος Τήνου κος Παναγιώτης Κροντηράς.
Τη Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Τήνου κος Γρηγόριος Κανακάρης και κος Σίμος Ορφανός, καθώς και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τήνου κος Γεώργιος Ζώταλης.

ΩΡΑ 10:00. Εορταστική εκδήλωση των μαθητών του 2ου και 3ου  Δημοτικού Σχολείου Τήνου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου.
Τη Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσουν ο Αντιδήμαρχος Τήνου κος Στέφανος Λαγουρός και η Δημοτική Σύμβουλος κα Ευγενία Αλοιμόνου.
Την Περιφερειακή Ενότητα Τήνου θα εκπροσωπήσει ο Περιφερειακός Σύμβουλος κος Ματθαίος Βίλλας.

ΩΡΑ 10:00. Εορταστική εκδήλωση των νηπίων του 3ου Νηπιαγωγείου Τήνου, στο κτίριο όπου στεγάζεται.
Τη Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κος Αντώνιος Ορφανός και κος Ιωάννης Γκίζης, ο Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τήνου κος Γεώργιος Κρητικός και ο Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Τήνου κος Στυλιανός Παρασκευάς.

ΩΡΑ 10:00. Εορταστική Εκδήλωση των νηπίων του 1ου  Νηπιαγωγείου Τήνου στο κτίριο όπου στεγάζεται.
Τη Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Τήνου κος Νικηφόρος Δελασούδας και κος Κωνσταντίνος Βιδάλης, καθώς και ο Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Τήνου κος Γεώργιος Βελαλόπουλος.

ΩΡΑ 10:30. Εορταστική Εκδήλωση των μαθητών του Γενικού Λυκείου και του Επαγγελματικού Λυκείου Τήνου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του κτιρίου όπου στεγάζονται. Την οργάνωση των εκδηλώσεων έχουν αναλάβει οι καθηγητές του Επαγγελματικού Λυκείου Νίκη Χρυσού, Αγγελική Αναστασοπούλου και Ουρανία Ταμπούρη.  
Στην εκδήλωση θα παραστεί ο Δήμαρχος Τήνου κος Παναγιώτης Κροντηράς.
Τη Δημοτική αρχή θα εκπροσωπήσουν ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Γεώργιος Σανταμούρης, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Μηνάς Άσπρος, καθώς και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τήνου κος Γεώργιος Ζώταλης.

ΩΡΑ 11:00. Εκπαιδευτικό πρόγραμμα των νηπίων του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού στον χώρο του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Τήνου. Τη Δημοτική αρχή θα εκπροσωπήσουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κος Αντώνιος Ορφανός και κος Κωνσταντίνος Βιδάλης.

ΩΡΑ 12:30.  Συγκέντρωση Αρχών στο Δημαρχείο.

ΩΡΑ 12:45. Με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής, οι μαθητές των σχολείων μεταβαίνουν στο Μνημείο Ηρώων της Ελευθερίας, όπου θα λάβουν χώρα:
  1. Επιμνημόσυνη Δέηση,
  2. Κατάθεση στεφάνων από τους: α) Δήμαρχο Τήνου β) Εκπρόσωπο της Περιφερειακής Ενότητας Τήνου γ) Αντιπρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Π.Ι.Ι.Ε. Τήνου, δ) Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου ε) Λιμενάρχη Τήνου, στ) Προϊστάμενο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τήνου, ζ) μαθητές σχολείων Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τήνου, η) Νήπια Ιδιωτικού Παιδικού Σταθμού,
  3. Προσκλητήριο Νεκρών με αναγγελία των ονομάτων από τους μαθητές της Γ τάξης Γενικού Λυκείου Τήνου Αρτέμη Βαλάκα και Ευάγγελο Κρητικό,
  4. Σιγή ενός λεπτού στη μνήμη των Πεσόντων και
  5. Εθνικός Ύμνος.

ΩΡΑ 13:30. Παρέλαση των μαθητών των Σχολείων Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και νηπίων του Ιδιωτικού Παιδικού Σταθμού του νησιού μας κατά μήκος της παραλιακής οδού.

Σειρά παρέλασης: Νήπια Ιδιωτικού Παιδικού Σταθμού «Ειρήνης», 1ο Δημοτικό Σχολείο, 2ο Δημοτικό Σχολείο, 3ο Δημοτικό Σχολείο, Δημοτικό Σχολείο Εξωμβούργου, Δημοτικό Σχολείο Πύργου, Γυμνάσιο, Επαγγελματικό Λύκειο, Γενικό Λύκειο.
Η Φιλαρμονική κατά την παρέλαση θα λάβει θέση πάνω στο πεζοδρόμιο, απέναντι από την εξέδρα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΝΟΥ
ΩΡΑ 19:00. Τέλεση μεγάλου Αρχιερατικού εσπερινού στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Τήνου, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου – Τήνου κ. Δωρόθεου Β`.

ΩΡΑ 23:00. Τέλεση Ιεράς Αγρυπνίας στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Τήνου.

ΟΙΚΙΣΜΟΙ ΜΟΥΝΤΑΔΟΥ - ΚΑΡΥΑΣ
ΩΡΑ 17:00. Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου Μουντάδου και κατάθεση στεφάνων στα μνημεία Ηρώων Πεσόντων Μουντάδου και Καρυάς.
Τη Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσουν ο Αντιδήμαρχος Τήνου κος Εμμανουήλ Λούβαρης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Κωνσταντίνος Βιδάλης και ο Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Τήνου κος Γεώργιος Βελαλόπουλος.

ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012


ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΝΟΥ
ΩΡΑ 07:30. Τέλεση όρθρου Ιεράς Πανηγύρεως στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας.

Χαρμόσυνη κωδωνοκρουσία όλων των εκκλησιών. Εωθινό από τη Φιλαρμονική του Π.Ι.Ι.Ε.Τ ανά την πόλη.

ΩΡΑ 08:00. Έπαρση της Σημαίας στην Πλατεία Παντανάσσης.

ΩΡΑ 09:00. Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου  Μητροπολίτου Σύρου – Τήνου κ. Δωροθέου Β`.

ΩΡΑ 10:30. Πανηγυρική Δοξολογία στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Τήνου για την Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου.

ΩΡΑ 10:45. Λιτάνευση της Πανσέπτου Εικόνας της Μεγαλόχαρης στην πόλη της Τήνου.

ΩΡΑ 19:30. Παιάνιση της Φιλαρμονικής στην Πλατεία Παντανάσσης.

ΩΡΑ 19:40. Υποστολή της Σημαίας από τους μαθητές της Γ τάξης Γενικού Λυκείου Τήνου Αρτέμη Βαλάκα και Ευάγγελο Κρητικό και το λιμενικό σώμα του Υπολιμεναρχείου Τήνου, παράδοσή της στον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Τήνου κ. Γεώργιο Ζώταλη και μεταφορά της στο Δημαρχείο. Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν όλα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Τήνου.

Τελετάρχης των εκδηλώσεων ορίζεται ο εκπαιδευτικός του Γυμνασίου Τήνου κος Θωμάς Κούντζας.

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΡΟΥ
ΩΡΑ 10:00. Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων.
ΩΡΑ 10:15. Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων Πεσόντων.
Την Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσουν ο Αντιδήμαρχος Τήνου κος Εμμανουήλ Λούβαρης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Σίμος Ορφανός και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Τριαντάρου κος Κωνσταντίνος Δεσύπρης.

ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΞΩΜΒΟΥΡΓΟΥ

ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012

ΩΡΑ 09:00. Εορταστική εκδήλωση των νηπίων του Νηπιαγωγείου Στενής στο κτίριο όπου στεγάζεται.
Τη Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσουν ο Αντιδήμαρχος Τήνου κος Ιωάννης Ζαλώνης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κος Φραγκίσκος Αμοιραλής και κος Ιάκωβος Απέργης, καθώς και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Στενής κος Στέφανος Ζαλώνης.


ΠΕΜΠΤΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012

ΩΡΑ 11:30. Εορταστική εκδήλωση των νηπίων του Νηπιαγωγείου Εξωμβούργου στο κτίριο όπου στεγάζεται.
Τη Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσουν ο Αντιδήμαρχος Τήνου κος Ιωάννης Ζαλώνης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Φίλιππος Οριάνος, καθώς και η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καλλονής κα Λουκρητία Άνδροβικ – Ρουγγέρη.

ΩΡΑ 16:30 Εορταστική εκδήλωση των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Εξωμβούργου (Λουτρά) στο κτίριο όπου στεγάζεται.
Στην εκδήλωση θα παραστεί ο Δήμαρχος Τήνου κος Παναγιώτης Κροντηράς.
Τη Δημοτική αρχή θα εκπροσωπήσουν ο Αντιδήμαρχος Τήνου κος Ιωάννης Ζαλώνης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Τήνου κος Αντώνιος Βιδάλης, κος Νικηφόρος Δελασούδας και κος Ιάκωβος Απέργης, καθώς και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κάμπου κος Γεώργιος Φιλιππούσης.

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΜΠΟΥ
ΩΡΑ 17:30. Δοξολογία στον Ενοριακό Ναό Αγίας Τριάδας
ΩΡΑ 18:00. Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων Πεσόντων.
Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Εξωμβούργου. Τον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει η δασκάλα κα Νίκη Φρίμα.
Στην εκδήλωση θα παραστεί ο Δήμαρχος Τήνου κος Παναγιώτης Κροντηράς.
Τη Δημοτική αρχή θα εκπροσωπήσουν ο Αντιδήμαρχος Τήνου κος Ιωάννης Ζαλώνης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Τήνου κος Αντώνιος Βιδάλης, κος Νικηφόρος Δελασούδας και κος Ιάκωβος Απέργης, καθώς και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κάμπου κος Γεώργιος Φιλιππούσης.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΩΡΑ 17:30. Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου.
ΩΡΑ 17:45. Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων Πεσόντων.
Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν και τα νήπια του Νηπιαγωγείου Εξωμβούργου.
Στην εκδήλωση θα παραστεί ο Δήμαρχος Τήνου κος Παναγιώτης Κροντηράς.
Τη Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσουν ο Αντιδήμαρχος Τήνου κος Ιωάννης Ζαλώνης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Παντελής Αρμάος και η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καλλονής κα Λουκρητία Άνδροβικ – Ρουγγέρη.

ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΦΑΛΑΤΑΔΟΥ
ΩΡΑ 10:00. Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου
ΩΡΑ 10:15. Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων Πεσόντων.
Στην εκδήλωση θα παραστεί ο Δήμαρχος Τήνου κος Παναγιώτης Κροντηράς.
Τη Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσουν ο Αντιδήμαρχος Τήνου κος Ιωάννης Ζαλώνης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Φίλιππος Οριάνος, καθώς και ο εκπρόσωπος της Τοπικής Κοινότητας Φαλατάδου κος Νικόλαος Τριαντάφυλλος.

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΤΙΚΑΔΟΥ
ΩΡΑ 10:30. Δοξολογία στον Ενοριακό Ναό Υπαπαντής.
ΩΡΑ 10:45. Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων Πεσόντων.
Τη Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσουν ο Αντιδήμαρχος κ. Στέφανος Λαγουρός, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κος Αντώνιος Βιδάλης και κος Ιάκωβος Απέργης, καθώς και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κτικάδου κος Παντελής Βιδάλης.

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΡΔΙΑΝΗΣ
ΩΡΑ 11:00. Δοξολογία στον Ενοριακό Ναό Αγίας Τριάδος.
ΩΡΑ 11:15. Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων Πεσόντων.
Τη Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κος Φραγκίσκος Καγιώργης και κος Φίλιππος Οριάνος, καθώς και ο εκπρόσωπος της Τοπικής Κοινότητας Καρδιανής κος Νικόλαος Πανώριος.

ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΕΝΗΣ
ΩΡΑ 09:30. Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου.
ΩΡΑ 10:00. Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου.
ΩΡΑ 10.30. Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων Πεσόντων.
Τη Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσουν ο Αντιδήμαρχος Τήνου κος Ιωάννης Ζαλώνης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κος Φραγκίσκος Αμοιραλής, κος Ιάκωβος Απέργης και κος Παντελής Αρμάος,  καθώς  και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Στενής κος Στέφανος Ζαλώνης.

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΥΣΤΕΡΝΙΩΝ
ΩΡΑ 10:30. Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής.
ΩΡΑ 10:45. Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων Πεσόντων.
Τη Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κος Φραγκίσκος Καγιώργης και κος Φίλιππος Οριάνος, καθώς και ο εκπρόσωπος της Τοπικής Κοινότητας Υστερνίων κος Νικόλαος Ρήγος.

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΓΑΠΗΣ
ΩΡΑ 17:00. Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Αγαπητού.
ΩΡΑ 17:15. Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων Πεσόντων.
Τη Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσουν οι Αντιδήμαρχοι Τήνου κος Ιωάννης Ζαλώνης και κος Αντώνιος Ξενόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Ιάκωβος Απέργης, καθώς και ο εκπρόσωπος της Τοπικής Κοινότητας Αγάπης κος Πέτρος Αρμακόλας.


ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΩΜΗΣ
ΩΡΑ 18:00. Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου.
ΩΡΑ 18:15. Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων Πεσόντων.
Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν οι μαθητές του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών.
Στην εκδήλωση θα παραστεί ο Δήμαρχος Τήνου κος Παναγιώτης Κροντηράς.
Τη Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσουν ο Αντιδήμαρχος Τήνου κος Αντώνιος Ξενόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τήνου κος Ιωάννης Σαλταμανίκας, ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Παντελής Αρμάος, καθώς και η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κώμης κα Μαρία Δενεκαρία.

ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΝΟΡΜΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ  25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΑΝΟΡΜΟΥ
ΩΡΑ 11:00. Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου.
ΩΡΑ 11:15. Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στην Πλατεία Ηρώων.
Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Πύργου και τα νήπια του Νηπιαγωγείου Πύργου.
ΩΡΑ 11:30. Εορταστική εκδήλωση των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Πύργου και των νηπίων του Νηπιαγωγείου Πύργου.
Τη Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσουν ο Αντιδήμαρχος Τήνου κος Αντώνιος Ξενόπουλος,, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τήνου κος Ιωάννης Σαλταμανίκας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κος Φραγκίσκος Καγιώργης και κος Ηλίας Τζαβελόπουλος, καθώς και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πανόρμου κος Νικόλαος Δούκας.

Ο Δήμαρχος Τήνου


Παναγιώτης Κροντηράς