Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Μήνυμα από Γ' Γενικού Λυκείου Τήνου

  Οι μαθητές της Γ’ τάξης του Γενικού Λυκείου Τήνου (σχολικό έτος 2011-2012) , με δεδομένη την επιτυχή διεκπεραίωση των εκδηλώσεων και των ...


  Οι μαθητές της Γ’ τάξης του Γενικού Λυκείου Τήνου (σχολικό έτος 2011-2012) , με δεδομένη την επιτυχή διεκπεραίωση των εκδηλώσεων και των γενικότερων στόχων μας όχι μόνο κατά την φετινή χρονιά αλλά όλη την τελευταία τριετία, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους φορείς που συνέβαλαν στην επίτευξη του στόχου μας, την πενθήμερη εκδρομή μας. 
Ευχαριστούμε, λοιπόν, όλες τις επιχειρήσεις που, παρ’ όλη την οικονομικά δυσμενή κατάσταση που επικρατεί, ενίσχυσαν την προσπάθειά μας με την πολύτιμη για εμάς παροχή δώρων για το χορό μας καθώς και με τις χορηγίες τους για την τύπωση των ημερολογίων. Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συμπολίτες μας που υποστήριξαν τον ετήσιο χορό μας που πραγματοποιήθηκε τα Χριστούγεννα, τις υπόλοιπες εκδηλώσεις καθώς και τη θερμή ανταπόκρισή τους στην αγορά των ημερολογίων μας.
Κλείνοντας, ευχόμαστε η ανταπόκριση αυτή του κόσμου προς εμάς να συνεχιστεί και στις επόμενες τάξεις αλλά και αυτές να υιοθετήσουν παρόμοια με μας στάση ώστε να μην επιβαρύνουν τους συμπολίτες μας. 


ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ και πάλι ΟΛΟΥΣ!!!