Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΝΟΥ

             Ο Δήμος Τήνου, μετά από πολύμηνες προσπάθειες, έλαβε την επιβεβαίωση διαχειριστικής επάρκειας  για τα συγχρηματοδοτούμενα έργα...


            Ο Δήμος Τήνου, μετά από πολύμηνες προσπάθειες, έλαβε την επιβεβαίωση διαχειριστικής επάρκειας για τα συγχρηματοδοτούμενα έργα του ΕΣΠΑ της περιόδου 2007-2013.
Έχοντας ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις που προέβλεπε η Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή, ο Δήμος Τήνου μπορεί πλέον να εκτελεί τεχνικά έργα και πράξεις δημοσίων συμβάσεων, προμηθειών ή υπηρεσιών. Σε αυτά περιλαμβάνονται: σχεδιασμός, παρακολούθηση, διαχείριση και υλοποίηση τεχνικών έργων, όπως και έργα-δράσεις προμήθειας και εγκατάστασης εξοπλισμού, δημιουργίας, εγκατάστασης, προμήθειας και εξοπλισμού συστημάτων πληροφορικής, ανάθεσης υπηρεσιών συμβούλων και λοιπών υπηρεσιών.
Με αυτό τον τρόπο ο Δήμος μας είναι πλέον έτοιμος, βασιζόμενος στις δικές του δυνάμεις και στο δικό του ανθρώπινο δυναμικό, να διεκδικήσει με αξιώσεις πια, ως δικαιούχος φορέας, χρηματοδοτήσεις από ευρωπαϊκά προγράμματα και να εκτελεί έργα ανάπτυξης στο νησί.