Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Καταστροφή στο οδικό δίκτυο Τήνου-Κιονίων

Σοβαρή καθίζηση στη Λεωφόρο Κιονίων - Τήνου κοντά στο ξενοδοχείο Tinos Beach. Η ζημιά κατά πάσα πιθανότητα προκλήθηκε από τα σφοδρά καιρικ...

Σοβαρή καθίζηση στη Λεωφόρο Κιονίων - Τήνου κοντά στο ξενοδοχείο Tinos Beach. Η ζημιά κατά πάσα πιθανότητα προκλήθηκε από τα σφοδρά καιρικά φαινόμενα και τους ισχυρούς νοτιάδες που έπληξαν το νησί τον περασμένο χειμώνα.

Το καλοκαιράκι πλησιάζει, στο νησί από τώρα έρχονται τουρίστες, και ο δρόμος έχει παραμείνει έτσι εδώ και αρκετές μέρες. Δηλαδή θα περιμένουμε πάλι τα μέσα του καλοκαιριού να ξεκινήσουν οι εργασίες; Οι εποχές είναι δύσκολες, μην τις κάνετε ακόμα πιο δύσκολες για τους καταστηματάρχες του νησιού. (Οι φωτογραφίες που ακολουθούν, δείχνουν την τραγική κατάσταση στον δρόμο). Επίσης σοβαρές ζημιές (πιο πολύ προχειροδουλειά θα το λέγαμε) έχει και ο δρόμος του Αγίου Φωκά, καθώς είναι γεμάτος λακούβες, κακή στρώση τσιμέντου, και όλα αυτά στη πιο πολυσύχναστη παραλία της Τήνου.


Το μήνυμα μας σαν Τήνια News δεν είναι να θίξουμε την δουλειά κανενός, εμάς αυτό που μας νοιάζει σαν Τηνιακοί είναι να δούμε να λειτουργούν κάποια πράγματα στο νησί μας. Μην αφήνουμε από τις ενέργειες μας να χαλάσουμε την εικόνα του όμορφου νησιού μας ειδικά τώρα που αρχίζει η καλοκαιρινή περίοδος.