Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

40χρονος έπεσε στη θάλασσα (ανοιχτά της Νάξου) με σκοπό την αυτοκτονία

Στη θάλασσα έπεσε 40χρονος άνδρας, Έλληνας, που ταξίδευε με το Blue Star Naxos στο δρομολόγιο από Σαντορίνη για Νάξο. Ο...

blue_star_naxos
Στη θάλασσα έπεσε 40χρονος άνδρας, Έλληνας, που ταξίδευε με το Blue Star Naxos στο δρομολόγιο από Σαντορίνη για Νάξο.

Ο 40χρονος, όπως λένε οι πρώτες πληροφορίες, ήθελε με αυτό τον τρόπο να δώσει τέλος στη ζωή του για άγνωστους λόγους. Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 18:45 και λίγο πριν το πλοίο πιάσει λιμάνι στη Νάξο.
Άμεσα έσπευσε το σκάφος του Λιμενικού Σώματος Νάξου προσπαθώντας να διασώσει τον άνδρα, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, ο οποίος βρισκόταν σε κατάσταση σοκ και αρνιόταν να επιβιβαστεί στο σκάφος του Λιμενικού.

Τελικά οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος κατάφεραν να τον επιβιβάσουν στο σκάφος ενώ ωστόσο είχε ειδοποιηθεί το ΕΚΑΒ και στο λιμάνι περίμενε το ασθενοφόρο. Ο 40χρονος αρνείτο και πάλι πεισματικά να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο ενώ εξακολουθούσε να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Τελικά πριν από λίγα λεπτά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Νάξου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Αν θέλετε να μαθαίνετε όσα σημαντικά διαδραματίζονται στο Νησί μας κάντε like στην σελίδα του ΤήνιαNews στο Facebook πατώντας εδώ.