Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Η ΠΕΦΟ Τηνου δειχνει το δρομο | katimagiko.gr

Μια κίνηση ανθρωπιάς η οποία δείχνει σε όλους το δρόμο και υπενθυμίζει ότι στους   δύσκολους καιρούς που ζούμε χρειάζεται πρωτίστως σύνεση, ...

Μια κίνηση ανθρωπιάς η οποία δείχνει σε όλους το δρόμο και υπενθυμίζει ότι στους  
δύσκολους καιρούς που ζούμε χρειάζεται πρωτίστως σύνεση, προχώρησε η ΠΕΦΟ Τήνου.
Αντί λοιπόν να ξοδέψει χρήματα για τη διοργάνωση φιέστας, η ΠΕΦΟ Τήνου αποφάσισε να τα προσφέρει στο κέντρο υγείας του νησιού που σίγουρα τα έχει περισσότερο ανάγκη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η Π.Ε.Φ.Ο. Τήνου, με έτος ίδρυσης το 2000, έχει έντονη συμμετοχή στα κοινά του τόπου μας (Τήνου) και προσπαθεί 12 χρόνια τώρα να είναι κοντά στα προβλήματα και τις αγωνίες των συμπολιτών μας.
Με γνώμονα τη δυσχερή οικονομική κατάσταση που βιώνουμε όλοι μας, το Δ.Σ. της Π.Ε.ΦΟ. Τήνου αποφάσισε να μην διοργανώσει φέτος φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και κατ επέκταση του νταμπλ από την αγαπημένη μας ομάδα, τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, αλλά το χρηματικό ποσό που θα ξόδευε στη φιέστα αυτή να το διαθέσει στην ενίσχυση του κέντρου υγείας Τήνου με ιατρικό υλικό που φορά τη διάγνωση εμφραγμάτων αξίας 250 ευρώ.
Ευχαριστούμε τα μέλη μας που με τη δική τους συνδρομή, μας δίνεται η δυνατότητα να προχωράμε σε τέτοιου είδους κινήσεις για το καλό των συμπολιτών μας.
Η υγεία δεν έχει χρώματα.
Το Δ.Σ. της Π.Ε.Φ.Ο. Τήνου».


Πηγή