Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Αλλαγές στις λίστες των υποψηφίων ετοιμάζουν τα κόμματα στις Κυκλάδες

Αλλαγές στα ψηφοδέλτιά τους ετοιμάζουν τα πολιτικά κόμματα στις Κυκλάδες, ενόψει των εκλογών της 17 ης Ιουνίου . Μετά το άσχημο εκλογικό ...

psifodeltiaΑλλαγές στα ψηφοδέλτιά τους ετοιμάζουν τα πολιτικά κόμματα στις Κυκλάδες, ενόψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου. Μετά το άσχημο εκλογικό αποτέλεσμα που είχαν στις 6 Μαΐου η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, πληροφορίες αναφέρουν ότι τα δύο κόμματα θα προσπαθήσουν να αλλάξουν κάποια πρόσωπα μέσα στο ψηφοδέλτιο, ειδικά αυτά που δεν είχαν καλές επιδώσεις.

Η υπόθεση βέβαια, μόνο εύκολη δεν είναι, διότι συνήθως, τέτοιες αλλαγές πυροδοτούν εσωκομματικά ζητήματα και η περίοδος που διανύουμε είναι παντελώς ακατάλληλη γι αυτές τις καταστάσεις. Ωστόσο, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θα προσπαθήσουν να κάνουν κάποιες αλλαγές, με στόχο να συσπειρώσουν περισσότερο τον κόσμο τους.

Φυσικά, οι αλλαγές δεν έχουν να κάνουν με τα πρόσωπα που κατέλαβαν την 1η θέση στο ψηφοδέλτιο, αλλά με κάποιες από τις υπόλοιπες θέσεις. Δηλαδή, αν θα γίνουν αλλαγές, κατά πάσα πιθανότητα, αυτό θα συμβεί σε μη εκλόγιμες θέσεις, με βάση τη λίστα των υποψηφίων που θα υπάρξει στις επαναληπτικές εκλογές.
Αλλαγές, δεν αποκλείεται να γίνουν και σε άλλα κόμματα. ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητοι Έλληνες, κέρδισαν από μία έδρα στις προηγούμενες εκλογές πετυχαίνοντας μεγάλα ποσοστά. Ωστόσο, ίσως υπάρξουν τροποποιήσεις στη λίστα των υποψηφίων τους (όχι πάντως για τα πρόσωπα που εξελέγησαν), σε μια προσπάθεια να ενισχυθούν ακόμη περισσότερο. 

Αν θέλετε να μαθαίνετε όσα σημαντικά διαδραματίζονται στο Νησί μας κάντε like στην σελίδα του ΤήνιαNews στο Facebook πατώντας εδώ.