Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΛΗΞΗΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΣΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΤΕΚΙ

Την Κυριακή 27 Μαΐου 2012 στις 20:00 στο χώρο του Δημοτικού Ιερού Ιδρύματος Αγίας Τριάδας Γύρλας θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση λήξης των ερ...


Την Κυριακή 27 Μαΐου 2012 στις 20:00 στο χώρο του Δημοτικού Ιερού Ιδρύματος Αγίας Τριάδας Γύρλας θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση λήξης των εργαστηρίων από το Καλλιτεχνικό Στέκι της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Τήνου. 
Οι συμμετέχοντες στα εργαστήρια με δραστηριότητες Αγγειοπλαστική - Καλαθοπλεκτική - Θέατρο  - Μαγειρέματα - Ράβε Ξήλωνε και Τέχνη με Ανακυκλώσιμα, θα παρουσιάσουν και θα εκθέσουν τα έργα, τα οποία δημιούργησαν κατά τη διάρκεια του χειμώνα, γεμίζοντας τον απογευματινό τους χρόνο με δημιουργία και παραγωγικότητα, διασώζοντας παράλληλα την τέχνη των παραδοσιακών επαγγελμάτων της Τήνου. 
Το Καλλιτεχνικό Στέκι της Κοινωφελούς Επιχείρησης έκλεισε τον 5ο χρόνο λειτουργίας του και στα εργαστήριά του έχουν συμμετάσχει στο σύνολό τους περισσότερα από 1000 άτομα από όλο το νησί, αξιοποιώντας δυνατότητες και παραγωγικό χειμωνιάτικου χρόνου, συμβάλλοντας στην πολιτιστική ανάπτυξη της Τήνου.