Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Σύσκεψη για τους σταθμούς της ΔΕΗ στα νησιά του Αιγαίου

Σύσκεψη με εκπροσώπους της ΔΕΗ Νησιών πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου (ΑΔΑ) στον Πειραιά....

DEΣύσκεψη με εκπροσώπους της ΔΕΗ Νησιών πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου (ΑΔΑ) στον Πειραιά.

Στη σύσκεψη, υπό τον Γενικό Γραμματέα της ΑΔΑ, κ. Φώτη Χατζημιχάλη, συμμετείχαν ο Γενικός Διευθυντής ΧΩ.ΠΕ.ΠΟ κ. Ευστράτιος Δουλδούρης, ο Διευθυντής Τεχνικού Ελέγχου κ. Γιώργος Αλεξίου και στελέχη της Διεύθυνσης Παραγωγής Νησιών και της Διεύθυνσης Περιβαλλοντικής Παραγωγής της ΔΕΗ.

Αντικείμενο της συζήτησης αποτέλεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι σταθμοί της ΔΕΗ στα νησιά του Αιγαίου, τα οποία εντείνονται κατά την καλοκαιρινή περίοδο λόγω της αυξημένης ζήτησης. Για το λόγο αυτό, συμφωνήθηκε η λεπτομερής καταγραφή των προβλημάτων σ’ όλα τα νησιά, μικρά και μεγάλα, σε μια, από κοινού προσπάθεια, να ανταποκριθούν οι υπάρχουσες δομές στις ανάγκες τόσο των κατοίκων, όσο και των επισκεπτών του Αιγαίου.

Αν θέλετε να μαθαίνετε όσα σημαντικά διαδραματίζονται στο Νησί μας κάντε like στην σελίδα του ΤήνιαNews στο Facebook πατώντας εδώ.