Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Οξύτατη η απάντηση του Μ. Βουτσίνου στον Π. Ρήγα

Σκληρή απάντηση στην ανακοίνωση του πρώην βουλευτή Κυκλάδων του ΠΑΣΟΚ, Π. Ρήγα για τον τουρισμό , δίνει ο κ. Μάριος Βουτσίνος που εκλέ...

Σκληρή απάντηση στην ανακοίνωση του πρώην βουλευτή Κυκλάδων του ΠΑΣΟΚ, Π. Ρήγα για τον τουρισμό, δίνει ο κ. Μάριος Βουτσίνος που εκλέχτηκε στο νομό στις πρόσφατες εκλογές με τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Με φανερή πρόθεση να παραπλανήσει τους Κυκλαδίτες και να αποκομίσει προσωπικά οφέλη, ο Παναγιώτης Ρήγας έκανε παρέμβαση για τον τουρισμό, εξαπολύοντας παράλληλα επίθεση και στους «Ανεξάρτητους Έλληνες», αναφέρει ο Μάριος Βουτσίνος στην απαντητική ανακοίνωσή του, στην οποία επισημαίνει, ότι δεν πρόκειται να μείνουν αναπάντητες οι επιθέσεις λάσπης, ειδικά όταν αυτές προέρχονται από «επαγγελματίες» πολιτικούς που ενδιαφέρονται μόνο πως θα επιστρέψουν στην «καρέκλα» τους...

"Ο κ. Ρήγας, όντας βουλευτής και υπουργός της προηγούμενης κυβέρνησης, οφείλει να αναλάβει τις τεράστιες ευθύνες που αναλογούν και στον ίδιο προσωπικά για την κατάρρευση της ελληνικής οικονομίας και για την οπισθοδρόμηση των νησιών. 
Φαίνεται πως ο κ. Ρήγας δεν έλαβε το μήνυμα των εκλογών της 6ης Μαΐου. Συνεχίζει, με το γνωστό ύφος των χιλίων Καρδιναλίων, με αλαζονεία και έπαρση,  προσπαθώντας  να πείσει τους πολίτες, πως όποιος εκφράζει διαφορετικές πολιτικές θέσεις απ’ αυτές του κόμματός του – οι οποίες μας έφεραν ένα βήμα πριν τη χρεοκοπία -  είναι επικίνδυνος και ακραίος. 

Αντί να ρίχνει στάχτη στα μάτια των πολιτών, ας κάνει την αυτοκριτική του κι ας μιλήσει επιτέλους με τη γλώσσα της αλήθειας την οποία έχει ξεχάσει. Ας παραδεχτεί ότι ήταν ένας από αυτούς που έσπρωξαν τη χώρα και τα νησιά στον Καιάδα του Μνημονίου (υποστηρίζοντας φανατικά τις πολιτικές της προηγούμενης κυβέρνησης) και έδωσε τη συγκατάθεσή του για την εφαρμογή σκληρών μέτρων που γονάτισαν τους Κυκλαδίτες και την τουριστική οικονομία των νησιών, εκτοξεύοντας στα ύψη την ανεργία, ειδικά για τους νέους ανθρώπους.  

Κατηγορεί τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» ότι καλλιεργούν ψευδαισθήσεις στους πολίτες, ξεχνώντας ότι  ως πρωτοκλασάτο στέλεχος της προηγούμενης κυβέρνησης, μοίρασε αμέτρητες ανεκπλήρωτες υποσχέσεις στους Κυκλαδίτες επί 2,5 χρόνια και πολλές φορές, έβαλε σε δεύτερη μοίρα το συμφέρον του τόπου και των νησιών, προτάσσοντας το κομματικό και το προσωπικό. 
Όλα αυτά τα παραβλέπει και παρουσιάζεται σήμερα ως εγγυητής της σταθερότητας και της σταδιακής εξόδου από το Μνημόνιο και την κρίση.  Ποιος να τον πιστέψει και με ποια λογική; 

Οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες», στο νομό Κυκλάδων, κινήθηκαν μέσα στα πλαίσια του πολιτικού πολιτισμού κατά την πρόσφατη προεκλογική περίοδο αποφεύγοντας τις έντονες αντιπαραθέσεις. Με την ίδια στρατηγική θα κινηθούν ενόψει των επαναληπτικών εκλογών της 17η Ιουνίου. Όμως, δεν πρόκειται να μείνουν αναπάντητες οι επιθέσεις λάσπης, ειδικά όταν αυτές προέρχονται από «επαγγελματίες» πολιτικούς που ενδιαφέρονται μόνο πως θα επιστρέψουν στην «καρέκλα» τους.

Όσο κι αν τους ενοχλεί, η νέα γενιά θα συνεχίσει να αγωνίζεται για ένα καλύτερο μέλλον και για αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης στις Κυκλάδες , κάτι το οποίο προϋποθέτει ριζικές αλλαγές τόσο στις πολιτικές, όσο και στα πρόσωπα που θα εκπροσωπούν τα νησιά στο ελληνικό κοινοβούλιο. 
Μάριος Βουτσίνος "


Αν θέλετε να μαθαίνετε όσα σημαντικά διαδραματίζονται στο Νησί μας κάντε like στην σελίδα του ΤήνιαNews στο Facebook πατώντας εδώ.