Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Στη Σύρο ο Τζον Τέρι | Επιμέλεια Cyclades24.gr

Στην Σύρο βρίσκεται ο αρχηγός της Τσέλσι. Σύμφωνα με πληροφορίες το Cyclades24 ο Τζόν Τέρι, ήρθε σήμερα το βράδυ στην πρωτεύουσα των Κυκ...



John-Terry
Στην Σύρο βρίσκεται ο αρχηγός της Τσέλσι. Σύμφωνα με πληροφορίες το Cyclades24 ο Τζόν Τέρι, ήρθε σήμερα το βράδυ στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων με ιδιωτική θαλαμηγό,σημαίας ελληνικής, κατά τις 8 το βράδυ συνοδευόμενος από μια γυναίκα ,τα μικρά του παιδιά και μεγάλη παρέα φίλων του. Στην συνέχεια περπάτησε τα σοκάκια του Νησιού καταλήγοντας σε γνωστή παραλιακή καφετέρια. Όλος ο κόσμος και ιδιαίτερα οι λάτρεις του ποδοσφαίρου έμειναν έκπληκτοι από την παρουσία του Άγγλου Super star στο νησί. Εκείνος με την σειρά του έδειξε να το απολαμβάνει. Δέχτηκε φωτογραφίες και χαιρέτησε τους Συριανούς με το δικό του τρόπο.
Ο Αρχηγός των Πρωταθλητών Ευρώπης μπορεί να μην αγωνίστηκε στον τελικό του Τσάμπιονς Λίγκ λόγω τιμωρίας, όμως πανηγύρισε δεόντως την επιτυχία της Τσέλσι στο Μόναχο.Είπε να κάνει τις διακόπες του γεμίζοντας μπαταρίες με μια κρουαζέρα στα νησιά των Κυκλάδων.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες το site μας, ο Τζον Τέρι θα αναχωρήσει από το νησί της Σύρου ,με προορισμό την Μύκονο τις πρώτες πρωινές ώρες.

teri




Λίγα λογια για τον Τέρι.
Ο Τζον Τέρι (αγγλ:John George Terry, γενν. στις 7 Δεκεμβρίου 1980) είναι Άγγλος διεθνής ποδοσφαιριστής. Αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και είναι ο αρχηγός της Τσέλσι στην Πρέμιερ Λιγκ. Διετέλεσε επίσης αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας, από τον Αύγουστο του 2006 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2010, και από το Μάρτιο του 2011 μεχρι και τον Φεβρουάριο του 2012. Φοράει την φανελα με τον αριθμό 26 για την Τσέλσι.
Ο Τέρι βραβεύτηκε ως Καλύτερος Αμυντικός της Χρονιάς από την ΟΥΕΦΑ το 2005, 2008 και 2009 και συμπεριλήφθηκε στο FIFPro World XI για τέσσερις συνεχόμενες περιόδους, από το 2005 έως το 2008. Ήταν επίσης ο μόνος Άγγλος παίκτης που συμπεριλήφθηκε στην all-star ομάδα για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2006.
Ο Τέρι είναι ο πιο επιτυχημένος αρχηγός της Τσέλσι, αφού έχει κατακτήσει τρία Πρωταθλήματα Αγγλίας, τέσσερα Κύπελλα και δύο Λιγκ Καπ από το 2004. Είναι ένας από τους πέντε παίκτες να έχουν κάνει πάνω από 500 εμφανίσεις για την Τσέλσι και επίσης, είναι ο αμυντικός με τα περισσότερα γκολ στην ιστορία της ομάδας. Το 2007, έγινε ο πρώτος αρχηγός που σήκωσε Κύπελλο Αγγλίας, στο νέο Στάδιο Γουέμπλεϊ στη νίκη της Τσέλσι με 1-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς επίσης και ο πρώτος παίκτης που σκόραρε σε διεθνές αγώνα εκεί, πετυχαίνοντας γκολ με κεφαλιά στην ισοπαλία 1-1 της Αγγλίας με τη Βραζιλία.

teri2