Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

H Μπέμπα Μπλανς στην Τήνο

Θα εκπληρώσει το τάμα της! Η Μπέμπα Μπλανς αισθάνεται ευλογημένη που ξεπέρασε το πρόβλημά της και θα προσφέρει στην Παναγία ένα από τα...

Θα εκπληρώσει το τάμα της! Η Μπέμπα Μπλανς αισθάνεται ευλογημένη που ξεπέρασε το πρόβλημά της και θα προσφέρει στην Παναγία ένα από τα πανάκριβα δώρα του γάμου της.


Τα τελευταία δύο χρόνια η Μπέμπα Μπλανς αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας. Από την αρχή οι θεράποντες γιατροί της εξήγησαν τη σοβαρότητα της κατάστασής της και της συνέστησαν να ακολουθήσει συγκεκριμένη αγωγή.

«Εκτός από τη θεραπεία των γιατρών, ζήτησα και τη βοήθεια της Παναγίας. Η πίστη μου στη Μεγαλόχαρη είναι βαθιά και αυτό που της ζήτησα είναι το να γίνω καλά, κάνοντας παράλληλα κι ένα τάμα για την υγεία μου. Τώρα που έγινα καλά θέλω να εκπληρώσω το τάμα μου», εξομολογείται η ίδια στην «Espresso».

Το τάμα που θα πάει στην εικόνα της Παναγίας είναι ένα πανάκριβο μαργαριταρένιο κολιέ, δώρο του άντρα της στον γάμο τους.

Η Μπέμπα Μπλανς είχε κάνει και στο παρελθόν τάμα στην Παναγία και το είχε αφιερώσει στην εικόνα της που βρίσκεται στην Τήνο. «Τότε είχα πάει έναν χρυσό δίσκο, ο οποίος μάλιστα για πολλά χρόνια βρισκόταν σε έναν χώρο δίπλα από την εκκλησία στον οποίο υπήρχαν εκτεθειμένα πολλά τάματα.

Τώρα το κολιέ δεν θα το πάω στην Παναγία της Τήνου, αλλά σε κάποιο μικρό εκκλησάκι. Δεν θα σας πω πού είναι αυτό για να μη γίνει στόχος αυτών που λυμαίνονται τις εκκλησίες» τονίζει η θρυλική τραγουδίστρια. 

Αν θέλετε να μαθαίνετε όσα σημαντικά διαδραματίζονται στο Νησί μας κάντε like στην σελίδα του ΤήνιαNews στο Facebook πατώντας εδώ.