Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Πανηγύρισαν τους Αγίους Αποστόλους Πέτρο & Παύλο στις 29/6/2012 στο Σπεράδο Τήνου | tiniaki.gr

Πανηγύρισε το παρεκκλήσι των Αγίων Αποστόλων Πέτρου & Παύλου την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012 στο Σπεράδο Τήνου, ιδιοκτησίας τ...

Πανηγύρισε το παρεκκλήσι των Αγίων Αποστόλων Πέτρου & Παύλου την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012 στο Σπεράδο Τήνου, ιδιοκτησίας της Οικογένειας Γεωργίου & Πηνελόπης Κουσουνάδη. Τη Θεία Λειτουργία τέλεσε ο αξιαγάπητος εφημέριος Τριποτάμου & Σπεράδου Τήνου π. Σπυρίδων Φώσκολος, με συνοδεία καλλίφωνων ψαλτών.

Την παραμονή της Εορτής τελέσθηκε κατανυκτικός Εσπερινός προς τιμήν των Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων της Οικουμένης Πέτρου & Παύλου. Η ευγενής και δοκιμαζομένη Οικογένεια των ιδιοκτητών, κατασκεύασε και αφιέρωσε την εκκλησία αυτή στους Αγίους Αποστόλους Πέτρο & Παύλο, εις ανάμνηση του θανάτου του γιου τους Πέτρου, στη νεαρή ηλικία των 19 ετών. Κάθε χρόνο με περισσή φροντίδα και αγάπη η εν λόγω οικογένεια τελεί το πανηγύρι και φιλοξενεί συγγενείς, φίλους και χωριανούς τους στην Τράπεζα Αγάπης στον απέριττο περιβάλλοντα χώρο της εκκλησίας και του σπιτιού τους.

Δείτε φωτογραφίες από το πανηγύρι εδώ

Νίκος Φώσκολος 


Aν θέλετε να μαθαίνετε όσα σημαντικά διαδραματίζονται στο Νησί μας κάντε like στην σελίδα του ΤήνιαNews στο Facebook πατώντας εδώ.