Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Δήμος Τήνου : "Προμήθεια αυτόνομων συστημάτων επεξεργασίας νερού"

Μετά από σχετική αίτηση του Δήμου Τήνου εντάχθηκε το έργο «Προμήθεια αυτόνομων συστημάτων επεξεργασίας νερού», προϋπολογισμού 438.480 € στο...


Μετά από σχετική αίτηση του Δήμου Τήνου εντάχθηκε το έργο «Προμήθεια αυτόνομων συστημάτων επεξεργασίας νερού», προϋπολογισμού 438.480 € στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2007 – 2013» και στον άξονα Προτεραιότητας 2 «Προστασία και Διαχείριση Υδατικών Πόρων» της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.


Το έργο αυτό αφορά στην προμήθεια 8 συστημάτων παραγωγής και διάθεσης πόσιμου νερού μέγιστης δυναμικότητας 12.000 λίτρων ημερησίως με ενσωματωμένο σύστημα κερματοδέκτη για την διάθεση – πώληση του νερού έναντι ανταποδοτικού τμήματος. Τα  συστήματα αυτά θα τοποθετηθούν σε κεντρικά σημεία της πόλης και σε κομβικά σημεία στο εσωτερικό του νησιού.  

Ακόμη, θα γίνει προμήθεια 12 αυτόνομων και αυτόματων συστημάτων φίλτρανσης και απολύμανσης του νερού των κυριότερων γεωτρήσεων που τροφοδοτούν τα επιμέρους δίκτυα ύδρευσης των τοπικών διαμερισμάτων του νησιού. 

Ο Δήμος Τήνου συνεχίζει τις προσπάθειες για την παροχή της βέλτιστης ποιότητας αλλά και τη συνεχή τροφοδότηση νερού στους πολίτες του νησιού.

Aν θέλετε να μαθαίνετε όσα σημαντικά διαδραματίζονται στο Νησί μας κάντε like στην σελίδα του ΤήνιαNews στο Facebook πατώντας εδώ.