Το Επιμελητήριο Κυκλάδων και η Πρωτοβουλία «Η Κουζίνα του Αιγαίου», σας προσκαλούν στην εκδήλωση με θέμα: Στρατηγικές για την αντιμετώπ...
Το Επιμελητήριο Κυκλάδων και η Πρωτοβουλία «Η Κουζίνα
του Αιγαίου», σας προσκαλούν στην εκδήλωση με θέμα: Στρατηγικές για την
αντιμετώπισης της κρίσης με άξονα την Αιγαιοπελαγίτικη Κουζίνα, που θα
γίνει την Τρίτη 26 Ιουνίου στις 17:00 στη Συνεδριακή Αίθουσα
Επιμελητηρίου Κυκλάδων στην Ερμούπολη.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με
απ’ ευθείας διασύνδεση (τηλεδιάσκεψη) με τα τοπικά γραφεία του
Επιμελητηρίου στα νησιά, Άνδρο, Θήρα, Μήλο, Μύκονο, Νάξο, Πάρο, Τήνο.
Πρόγραμμα Εκδήλωσης
ΟΜΙΛΗΤΕΣ
Καλωσόρισμα – Νέα & Ανακοινώσεις
Γιώργος Καλώστος, Διευθυντής Aegean Cuisine
Κρασί – Βασικό συστατικό μιας μοναδικής γαστρονομικής εμπειρίας
Γιώργος Φλούδας, Οινοχόος – Οινολόγος
Η Αιγαιοπελαγίτικη Κουζίνα διαβατήριο για την παγκόσμια αγορά
Νίκος Σαράντος, Chef, Ιδρυτής και υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Chef Club και της Euro -Toques Ελλάδος