Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Σύλληψη αλλοδαπών στη Νάξο για παράνομο εμπόριο

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Νάξου, εδώ και καιρό δείχνει αποφασισμένος σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές να συμβάλει για την πάταξη ...

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Νάξου, εδώ και καιρό δείχνει αποφασισμένος σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές να συμβάλει για την πάταξη του παρεμπορίου στο νησί. Οι εποχές είναι δύσκολες και οι προσπάθειες, εντείνονται, επισημαίνει στο naxos-news.gr, η πρόεδρος του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου, Σοφία Καπηνιάρη, εκφράζοντας παράλληλα δημόσιες ευχαριστίες, τόσο προς την αστυνομία Νάξου όσο και προς τη Δημοτική Αστυνομία για τις άμεσες και αποτελεσματικές ενέργειές τους για την πάταξη του φαινομένου. Σήμερα, Τρίτη το μεσημέρι, μετά από αξιοποίηση πληροφορίας από μέλος του συλλόγου, συνελήφθησαν αλλοδαποί που παράνομα πωλούσαν εμπορεύματα στους λουόμενους της παραλίας του Αγίου Προκοπίου, ενώ κατασχέθηκαν εμπορεύματα που μετέφεραν με ένα λευκό αυτοκίνητο.


Τα είδη που μετέφεραν με το αυτοκίνητο, το οποίο στάθμευε στο εκκλησάκι του Αγίου Προκοπίου, ήταν πολλά. Ρολόγια, τσάντες, μπιζού, καπέλα, cd κ.ά.

Σημειώνεται, ότι γινόταν καθημερινή παρακολούθηση τις προηγούμενες ημέρες ώστε να εντοπιστεί και το αυτοκίνητο με το εμπόρευμα.

Ήδη, είναι σε εξέλιξη έρευνα των αρμοδίων αρχών και γι άλλες παρόμοιες υποθέσεις σε δυο ακόμη περιοχές της Νάξου.

Aν θέλετε να μαθαίνετε όσα σημαντικά διαδραματίζονται στο Νησί μας κάντε like στην σελίδα του ΤήνιαNews στο Facebook πατώντας εδώ.