Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Ξεκίνησε το Σάββατο ο καθαρισμός βυθού στο λιμάνι Νάξου

Υστερα απο τον καθαρισμό του λιμένα της Τήνου συνέχεια είχε της Νάξου έτσι ξεκίνησε το Σάββατο ο καθαρισμός βυθών και στο Βίτζι με την ...

Υστερα απο τον καθαρισμό του λιμένα της Τήνου συνέχεια είχε της Νάξου έτσι ξεκίνησε το Σάββατο ο καθαρισμός βυθών και στο Βίτζι με την ευθύνη επαγγελματιών δυτών και τη συμμετοχή εθελοντών, που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νάξου, που διοργάνωσε τη δραστηριότητα. Περί τα 23 άτομα συμμετείχαν και η "αλίευση" αντικειμένων από το βυθό, μεταξύ άλλων, περιελάμβανε και κάδους απορριμμάτων. Η δραστηριότητα θα συνεχιστεί την Κυριακή κατά μήκος της παραλιακής ζώνης στη Χώρα Νάξου και ακολουθεί ο καθαρισμός στο λιμανάκι της Αγίας Άννας.

 Η επιχείρηση καθαρισμούμαγνητοσκοπείται από επαγγελματία δύτη και θα προβληθεί στην κεντρική πλατεία της Χώρας Νάξου, την Τρίτη 5 Ιουνίου, στις 20:00, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Προστασίας του Περιβάλλοντος, σε μια προσπάθεια του Δημοτικού Λιμενιού Ταμείου Νάξου να συμβάλει στην ευαισθητοποίηση προστασίας των θαλασσών και του περιβάλλοντος γενικότερα, ενώ θα επιβραβευθούν οι συμμετέχοντες εθελοντές.

Δείτε το VIDEO


Κατά την προετοιμασία




Ξεκινώντας την προσπάθεια καθαρισμού


Αν θέλετε να μαθαίνετε όσα σημαντικά διαδραματίζονται στο Νησί μας κάντε like στην σελίδα του ΤήνιαNews στο Facebook πατώντας εδώ.