Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Υπηρεσία e-booking από το Επιμελητήριο Κυκλάδων

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων, συνεχίζοντας την προσπάθεια του για παροχή ουσιαστικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και προστιθέμενης αξίας προς...

e_bookingΤο Επιμελητήριο Κυκλάδων, συνεχίζοντας την προσπάθεια του για παροχή ουσιαστικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και προστιθέμενης αξίας προς τις επιχειρήσεις-μέλη του, εγκαινιάζει μια σημαντική υπηρεσία για τα τουριστικά καταλύματα των Κυκλάδων που αφορά αφενός στη δυνατότητα ενσωμάτωσης και λειτουργίας εύχρηστου και αποτελεσματικού συστήματος ηλεκτρονικών κρατήσεων (e-booking) και αφετέρου στην ολοκληρωμένη προβολή των συγκεκριμένων επιχειρήσεων μέσα από το Διαδίκτυο (Internet) με πλήρη εκμετάλλευση των πλέον σύγχρονων τεχνολογιών.
Μέσα από τη συγκεκριμένη υπηρεσία, ΟΛΑ τα τουριστικά καταλύματα, που δραστηριοποιούνται νόμιμα στα νησιά των Κυκλάδων και είναι ταμειακώς εντάξει, μπορούν:


*να εισέλθουν στη ραγδαία εξελισσόμενη Αγορά Ηλεκτρονικών Κρατήσεων (e-booking).

*να ενσωματώσουν στη δική τους Ιστοσελίδα (website) και στο Facebook (page) τη δική τους «μηχανή ηλεκτρονικών κρατήσεων».

*να προβάλλονται (με mini-website) και να δέχονται ηλεκτρονικές κρατήσεις μέσα από τον ενιαίο και καταξιωμένο Διαδικτυακό Τουριστικό Οδηγό του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, που προβάλλεται και προωθείται συστηματικά στις μεγαλύτερες μηχανές αναζήτησης του Διαδικτύου μέσω προηγμένων τεχνικών SEO (Search Engine Optimization) ξεπερνώντας τους 2.000 μοναδικούς επισκέπτες ανά ημέρα κατά τη θερινή περίοδο.
Αξιοποιώντας τις παραπάνω δυνατότητες, οι επιχειρήσεις τουριστικών καταλυμάτων των Κυκλάδων –στην πλειοψηφία τους οικογενειακές και μικρού μεγέθους– θα αποκτήσουν, με ένα ιδιαίτερα προσιτό κόστος, εναλλακτικά κανάλια προβολής και διείσδυσης στην αγορά των Ηλεκτρονικών Κρατήσεων, θα έχουν μικρότερη εξάρτηση από τους «παγκόσμιους παίκτες» και θα μειώσουν την απώλεια σημαντικού ποσοστού επί των εσόδων τους από εξωτερικούς συνεργάτες.
Το πακέτο υπηρεσιών που προσφέρεται ήδη προς τις επιχειρήσεις περιλαμβάνει:
  1. i.δημιουργία mini-website για την προβολή της επιχείρησης (ήδη προβάλλονται 1.200 καταλύματα από τα 24 νησιά των Κυκλάδων) στο Διαδικτυακό Τουριστικό Οδηγό του Επιμελητηρίου Κυκλάδων
  2. ii.ενσωμάτωση συστήματος Ηλεκτρονικών Κρατήσεων (e-booking):
  • στην ιστοσελίδα της επιχείρησης (website)
  • στο mini-website της επιχείρησης στον Διαδικτυακό Τουριστικό Οδηγό του Επιμελητηρίου Κυκλάδων
  • στη σελίδα (page) της επιχείρησης στο FACEBOOK
  1. iii.δημιουργία site προβολής της επιχείρησης με ενσωματωμένη δυνατότητα Ηλεκτρονικών Κρατήσεων (εφόσον το επιθυμεί) σε συνεργαζόμενο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΟΔΗΓΟ
  2. iv.χρήση εφαρμογής διαχείρισης ηλεκτρονικού Πλάνου Κρατήσεων (από όποιο κανάλι και αν προέρχονται), ώστε με μια ματιά να υπάρχει πλήρης και ολοκληρωμένη εικόνα για τη διαθεσιμότητα των δωματίων κάθε στιγμή
Για περισσότερες πληροφορίες και Δηλώσεις Συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Επιμελητηρίου στα νησιά Άνδρο, Τήνο, Μύκονο, Νάξο, Πάρο, Σαντορίνη & Μήλο, στην έδρα του Επιμελητηρίου στη Σύρο (υπεύθυνος κ. Παναγιώτης Θεοδωράκης, τηλ. 22810 82346, εσωτ. 109) ή να επισκεφθούν το portal του Επιμελητηρίου Κυκλάδων (www.e-kyklades.gr/articles/article.jsp?context=103&categoryid=1002&articleid=22209).

Αν θέλετε να μαθαίνετε όσα σημαντικά διαδραματίζονται στο Νησί μας κάντε like στην σελίδα του ΤήνιαNews στο Facebook πατώντας εδώ.