Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Στο Νεώριο για επισκευή το "High Speed 5"

Στο ναυπηγείο του Νεωρίου έχει μεταφερθεί το « High Speed 5» που χθες πρωταγωνίστησε σε νέο ναυτι κό ατύχημα, αφού τράκαρε με ρυμουλκό στ...

HIGHSPEED_5_limaniΣτο ναυπηγείο του Νεωρίου έχει μεταφερθεί το «High Speed που χθες πρωταγωνίστησε σε νέο ναυτικό ατύχημα, αφού τράκαρε με ρυμουλκό στο λιμάνι της Μυκόνου (διαβάστε εδώ ρεπορτάζ). 


Μετά την επιθεώρηση που του έγινε, το ταχύπλοο που εξυπηρετεί τη γραμμή Πειραιά – Σύρου – Τήνου – Μυκόνου κρίθηκε μη αξιόπλοο και από χθες βρίσκεται στο ναυπηγείο του Νεωρίου προκειμένου να γίνουν οι απαιτούμενες επισκευές. 

Σήμερα Κυριακή, δεν εκτέλεσε το προγραμματισμένο του δρομολόγιο. Αντικαταστάθηκε προσωρινά από το «High Speed που έκανε το δρομολόγιο Πειραιά – Σύρο – Τήνο – Μύκονο – Πάρο – Νάξο με επιστροφή το απόγευμα.
Με βάση το επίσημο πρόγραμμα, το «High Speed 5» θα επιστρέψει από τη Δευτέρα στα δρομολόγιά του. Ας κρατήσουμε όμως τις επιφυλάξεις μας, αφού το πλοίο εξακολουθεί να βρίσκεται στο ναυπηγείο της Σύρου. 

Αν θέλετε να μαθαίνετε όσα σημαντικά διαδραματίζονται στο Νησί μας κάντε like στην σελίδα του ΤήνιαNews στο Facebook πατώντας εδώ.