Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Βωλάξ : Summer Camp, ΙΙ

Λιγότερο από δύο μήνες έχουν μείνει μέχρι το μεγάλο καλοκαιρινό camp στο χωριό! Την αναμενόμενη διήμερη κατασκήνωση (μία διανυκτέρευση) στ...

Λιγότερο από δύο μήνες έχουν μείνει μέχρι το μεγάλο καλοκαιρινό camp στο χωριό! Την αναμενόμενη διήμερη κατασκήνωση (μία διανυκτέρευση) στην εκκλησία της Καλαμάν. Το πρόγραμμα δείχνει ικανό να καλύψει όλα τα ενδιαφέροντα των παιδιών: παιχνίδια, ιστορίες, μαθήματα προσανατολισμού, εκδρομή στο Αγάπη, βραδυνή πυρά, κηνύγι θησαυρού και τόσα άλλα...

Γιατί τα παιδιά είναι το μαγικό συστατικό που κάνει ξεχωριστό το όλο εγχείρημα! Κάνουμε καινούργιες φιλίες και χτίζουμε το μέλλον με αυτές, μαθαίνουμε να κοινωνικοποιούμαστε, να είμαστε ευαισθητοποιημένοι, να σεβόμαστε τη φύση.

Οι κατασκηνωτές θα χωριστούν σε ομάδες και θα φτιάξουν σκηνές. Τι θα χρειαστούν για το διήμερο: τα παιδιά θα χρειαστούν έναν υπνόσακο, προεραιτικά υπόστρωμα, παγούρι ή μπουκαλάκι νερό, ένα ζευγάρι παπούτσια (αθλητικά ή ορειβατικά), φακό, ζακέτα ή fleece jacket για την νύχτα, καπέλο για τον ήλιο, μικρό σακίδιο πλάτης, είδη ατομικής καθαριότητας για την νύχτα.
Τα υπόλοιπα αφήστε τα επάνω μας!

Aν θέλετε να μαθαίνετε όσα σημαντικά διαδραματίζονται στο Νησί μας κάντε like στην σελίδα του ΤήνιαNews στο Facebook πατώντας εδώ.