Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Πρόσκρουση «SUPERJET» στο λιμάνι του Πειραιά προερχόμενο από Κυκλάδες.

Προσέκρουσε, βραδινές ώρες χθες, το Ε/Γ – ΚΑΤ «SUPERJET» N.Π. 10328 με το πλωραίο δεξιό τμήμα στην προβλήτα, κατά την διάρκεια χ...

Προσέκρουσε, βραδινές ώρες χθες, το Ε/Γ – ΚΑΤ «SUPERJET» N.Π. 10328 με το πλωραίο δεξιό τμήμα στην προβλήτα, κατά την διάρκεια χειρισμού πρόσδεσης του πλοίου στο λιμάνι του Πειραιά. Το ανωτέρω πλοίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Μύκονο για Νάξο – Κουφονήσι – Αμοργό – Θήρα – Φολέγανδρο – Μήλο και Πειραιά με 184 επιβάτες.

Από την πρόσκρουση δεν υπήρξε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε ρύπανση, ενώ το σημείο επαφής του πλοίου ήταν στην πλωραία δεξιά πλευρά κάτω από τη γέφυρα, περίπου δύο (02) μέτρα από την ίσαλο γραμμή, δημιουργώντας μικρό σχίσιμο λαμαρίνας διαμέτρου περίπου διακοσίων (200) χιλιοστών στο δεξί άνω τμήμα πλωραίας δεξαμενής σύγκρουσης.

Από το Α΄ Λιμενικό  Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση απαγορεύτηκε ο απόπλους του «SUPERJET» μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης μετά από ζημιά από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα.

Aν θέλετε να μαθαίνετε όσα σημαντικά διαδραματίζονται στο Νησί μας κάντε like στην σελίδα του ΤήνιαNews στο Facebook πατώντας εδώ.