Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Πανηγυρικά τελέσθηκε ο Εσπερινός του Αγίου Ιωάννη στο Μουντάδο Τήνου | tiniaki.gr

Ο Εσπερινός της παραμονής της εορτής του Αγίου Ιωάννη στο Μουντάδο Τήνου τελέσθηκε πανηγυρικά το Σάββατο 23 Ιουνίου 2012, από τον Αρχιμα...

Ο Εσπερινός της παραμονής της εορτής του Αγίου Ιωάννη στο Μουντάδο Τήνου τελέσθηκε πανηγυρικά το Σάββατο 23 Ιουνίου 2012, από τον Αρχιμανδρίτη Τήνου π. Ιάκωβο Σέττα, τον Αρχιερατικό Επίτροπο Τήνου π. Γεώργιο Φανερό,
τον Εφημέριο του Μουντάδου π. Μάρκο Φώσκολο και Ιερείς της Τήνου. Στον Εσπερινό έψαλαν καλλίφωνα επαγγελματίες ψάλτες και ερασιτέχνες, λαμπρύνοντας την Τελετή. Ευλογήθηκαν οι Άρτοι και διανεμήθηκαν στου ευλαβείς πιστούς του Αγίου Ιωάννη. 

Παραβρέθηκαν στον Εσπερινό ο Δήμαρχος Τήνου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Τήνου, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι Τήνου και εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων. Μετά το τέλος του ο Εσπερινού οι πάντα φιλόξενοι ενορίτες και κάτοικοι του χωριού Μουντάδου Τήνου, πρόσφεραν μεζέδες και κρασί στους πανηγυρίζοντες στην αίθουσα του περιποιημένου χωριού τους.

Δείτε φωτογραφίες από το πανηγύρι εδώ

Νίκος Φώσκολος

Αν θέλετε να μαθαίνετε όσα σημαντικά διαδραματίζονται στο Νησί μας κάντε like στην σελίδα του ΤήνιαNews στο Facebook πατώντας εδώ.