Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Ψήφισμα Τακτικών Υπάλληλων Συλλόγου ΠΙΙΕΤ, για θάνατο συναδέλφου τους | tiniaki.gr

O Σύλλογος Τακτικών Υπάλληλων του ΠΙΙΕΤ στις 28 Ιουνίου 2012 εξέδωσε ψήφισμα για το θάνατο του συναδέλφου τους Εμμανουήλ Παθιακάκη, ο ο...


O Σύλλογος Τακτικών Υπάλληλων του ΠΙΙΕΤ στις 28 Ιουνίου 2012 εξέδωσε ψήφισμα για το θάνατο του συναδέλφου τους Εμμανουήλ Παθιακάκη, ο οποίος διακόνησε ως Ιεροψάλτης στο ΠΙΙΕΤ. Αναφέρει το ψήφισμα:

Στην Τήνο και στο Γραφείο του Συλλόγου Τακτικών Υπαλλήλων του Πανελληνίου Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου, σήμερα Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012 και ώρα 10:00 συνήλθε εκτάκτως σε συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, έπειτα από το θλιβερό και αναπάντεχο άγγελμα του θανάτου του συναδέλφου μας Εμμανουήλ Παθιακάκη του Ιωάννη, ο οποίος διακόνησε ως Ιεροψάλτης στον Πανίερο Ναό της Μεγαλόχαρης Παναγίας μας επί 33 συναπτά έτη. 

Υπήρξε εργατικός, φιλότιμος, συνεργάσιμος και έχοντας πλήρη συνείδηση του χώρου στον οποίον εργαζόταν, θα αποτελεί παράδειγμα προς όλους μας. Εκτός από εξαίρετος συνάδελφος και καλός οικογενειάρχης, υπήρξε για όλους μας εξαίρετος φίλος.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας ομόφωνα ψηφίζει:
Να αναρτηθεί μεσίστια η σημαία στο Γραφείο του Συλλόγου κατά την εξόδιο ακολουθία.
Να παραστεί σύσσωμο το Δ.Σ. του Συλλόγου κατά την εξόδιο ακολουθία.
Να εκφραστούν συλλυπητήρια του ΔΣ στην οικογένεια του μεταστάντος.
Αντί για στεφάνι να κατατεθεί συμβολικό χρηματικό ποσό στο Σύλλογο Φίλων Κέντρου Υγείας Τήνου «Νικόλαος Κόγκος».

Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο.

Σε επιβεβαίωση των ανωτέρω συντάχθηκε το παρόν ψήφισμα και υπογράφεται όπως ακολουθεί.

Ο Πρόεδρος του ΔΣ Μιχάλης Περιβολαράκης, Η Γεν. Γραμματέας  Παρ. Γιαννίκου, Τα Μέλη Ελευθ. Αφεντάκη, Βασ. Μπουλέρου, Μιχ. Παναγιωτίδης. 

Aν θέλετε να μαθαίνετε όσα σημαντικά διαδραματίζονται στο Νησί μας κάντε like στην σελίδα του ΤήνιαNews στο Facebook πατώντας εδώ.