Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Άγρια επίθεση σε 15χρονη στην Πάρο. Την άφησαν σε κωματώδη κατάσταση από το ξύλο!

Θύμα άγριας επίθεσης έπεσε 15χρονη κοπέλα στην Πάρο που μεταφέρθηκε επειγόντως σε νοσοκομείο της Αθήνας και νοσηλεύεται...

kentro_ygeias_parou
Θύμα άγριας επίθεσης έπεσε 15χρονη κοπέλα στην Πάρο που μεταφέρθηκε επειγόντως σε νοσοκομείο της Αθήνας και νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση.


Το κορίτσι είχε πάει με τη μητέρα του για διακοπές στην Πάρο, όπου φιλοξενούνταν σε φιλικό τους σπίτι.
Χθες Κυριακή, γύρω στις 8.30 το βράδυ, έκαναν μπάνιο στην περιοχή "Χρυσή Ακτή" και κάποια στιγμή η μητέρα της την έχασε. 

Η γυναίκα άρχισε να την αναζητά και βρήκε τη 15χρονη πίσω από βράχια, αναίσθητη και σε κακή κατάσταση. 

Το κορίτσι έφερε πολλά χτυπήματα στο κεφάλι και στο πρόσωπο, έχοντας χάσει τις αισθήσεις του, ενώ έλειπε το κάτω μέρος του μαγιό.

Το κορίτσι, όπως κατήγγειλε ο πατέρας της στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, βρέθηκε ημίγυμνο το απόγευμα της Κυριακής σε παραλία του νησιού και έφερε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και την κοιλιά.

Η είδηση έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία της Πάρου, με την κατάσταση της κοπέλας να είναι, σύμφωνα με τους γιατρούς κρίσιμη και να δίνει μάχη για τη ζωή της.

Αρχικά διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας της Πάρου, ωστόσο, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της, μεταφέρθηκε τη νύχτα με ελικόπτερο σούπερ πούμα στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου εισήχθη τις πρώτες πρωινές ώρες στο χειρουργείο για το κάταγμα που φέρει στο κρανίο.

Από τις εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη, διαπιστώθηκε επίσης ότι κορίτσι φέρει χτύπημα στην κοιλιά, ενώ έχει υποστεί θλάση στον πνεύμονα.

Υπάρχουν, επίσης, σημάδια που μαρτυρούν απόπειρα πνιγμού της, ενώ, μετά από αίτημα του πατέρα της θα υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση για να διαπιστωθεί τυχόν σεξουαλική κακοποίησή της.
Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα της Πάρου.