Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Βρέθηκε γενετικό υλικό αγνώστου στην 15χρονη που τραυματίστηκε στην Πάρο

Γενετικό υλικό που ανήκει σε άντρα βρέθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, στα ρούχα και στο σώμα της 15χρονης κοπέλας που τραυματίστηκε σοβαρά ...


Γενετικό υλικό που ανήκει σε άντρα βρέθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, στα ρούχα και στο σώμα της 15χρονης κοπέλας που τραυματίστηκε σοβαρά σε παραλία της Πάρου, πριν από μερικές ημέρες, και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Αττικό Νοσοκομείο...


Αυτό οδηγεί τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. που ασχολούνται με την υπόθεση στην εκτίμηση ότι τελικά δεν επρόκειτο για ατύχημα αλλά για εγκληματική ενέργεια, κάτι που υποστήριζε εξ αρχής και η μητέρα της κοπέλας.

Δηλαδή η 15χρονη στη βραχώδη περιοχή όπου εντοπίστηκε είχε συναντηθεί με κάποιο άντρα και πλέον οι αστυνομικοί αναζητούν περαιτέρω στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στον εντοπισμό του. Αξίζει να σημειωθεί πως οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ. δεν έχουν βρει αυτόπτη μάρτυρα που να αντιλήφθηκε κάτι.

Παράλληλα αναμένονται και τα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, από την πρώτη εξέταση του ιατροδικαστή δεν είχαν διαπιστωθεί σημάδια που να δείχνουν σεξουαλική κακοποίηση του κοριτσιού.

Η ανήλικη είχε μεταφερθεί τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας στο Αττικό νοσοκομείο με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και είχε αμέσως χειρουργηθεί.

Η κοπέλα που βρέθηκε βαριά τραυματισμένη στο κεφάλι, σε κωματώδη κατάσταση και ημίγυμνη ανάμεσα σε βράχια στην παραλία Χρυσή Ακτή βρισκόταν στην Πάρο για διακοπές με την μητέρα της και την αδελφή της.

Για τις έρευνες κινητοποιήθηκαν οι Αρχές του νησιού, ενώ εσπευσμένα μετέβη και κλιμάκιο του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών, αναφέρει το tovima.gr