Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

74χρονος από την Τήνο κινδύνεψε να πεθάνει από τσίμπημα φιδιού

Λίγο έλλειψε να χάσει τη ζωή του από τσίμπημα φυδιού, ένας 74χρονος από την Τήνο. Χθες (25-07-12) αργά το απόγευμα, το Κέντρο Υγεία...


fidi
Λίγο έλλειψε να χάσει τη ζωή του από τσίμπημα φυδιού, ένας 74χρονος από την Τήνο. Χθες (25-07-12) αργά το απόγευμα, το Κέντρο Υγείας Τήνου επικοινώνησε με το Κέντρο επιχειρήσεων (ΚΕΠΙΧ) του Λιμενικού Σώματος και ζήτησε την επείγουσα διακομιδή ασθενούς από την Τήνο στο νοσοκομείο Σύρου.


Ο 74χρονος δεν πανικοβλήθηκε, γιατί πιθανότατα δεν γνώριζε ότι το φίδι ήταν οχιά και το δάγκωμά της, είναι κάτι παραπάνω από επικίνδυνο...

Σύμφωνα με το cyclades24.gr, το ΚΕΠΙΧ έδωσε εντολή στο Ναυαγοσωστικό σκάφος (Ν/Γ 511) του Λιμεναρχείου Σύρου να αποπλεύσει το ταχύτερο δυνατό για Τήνο. Το Ν/Γ 511 κατέπλευσε στην Τήνο λίγο πριν τη δύση του ηλίου και παρέλαβε τον 74χρονο ασθενή ο οποίος είχε δεχτεί επίθεση από δηλητηριώδες φίδι και η κατάσταση της υγείας του επιβαρυνόταν συνεχώς.

Ο ηλικιωμένος συνοδευόταν από γιατρό του κέντρου υγείας Τήνου και συγγενικό του πρόσωπο.Το Ναυαγοσωστικό κατέπλευσε στις 21:10 στη Σύρο και παρέδωσε τον ηλικιωμένο στους τραυματιοφορείς του νοσοκομείου του νησιού. Ο ασθενής παραμένει για νοσηλεία στο Νοσοκομείο και η κατάσταση της υγείας τους δεν εκπέμπει καμία ανησυχία.