Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Θάνατος άνδρα μετά από πτώση από βραχώδη περιοχή στη Σύρο.

Μεσημβρινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε τηλεφωνικά η Λιμενική Αρχή Σύρου, από δύο κατοίκους του νησιού, ότι στην περιοχή «ΦΩΚΙΟΤΡΥΠΕΣ», κ...

Μεσημβρινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε τηλεφωνικά η Λιμενική Αρχή Σύρου, από δύο κατοίκους του νησιού, ότι στην περιοχή «ΦΩΚΙΟΤΡΥΠΕΣ», κατά τη διάρκεια περιπάτου, άκουσαν φωνές που προέρχονταν από παρακείμενη απρόσιτη παραλία, η οποία βρίσκονταν σε απόκρημνη βραχώδη περιοχή και εντόπισαν έναν άντρα τραυματισμένο, να καλεί σε βοήθεια.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν από ξηράς στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής και δια θαλάσσης πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, το οποίο εντόπισε τον τραυματισμένο άνδρα.
Βαθμοφόρος του πληρώματος του πλωτού περιπολικού, κολύμπησε ως την παραλία προκειμένου να του παράσχει πρώτες βοήθειες, διαπιστώνοντας ότι πρόκειται για 52χρονο ημεδαπό.

Ο 52χρονος, μεταφέρθηκε με φορείο από προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και προσωπικό του  ΕΚΑΒ, στο πλωτό περιπολικό και διεκομίσθη στην περιοχή «ΦΑΜΠΡΙΚΑ ΒΑΡΗΣ», από όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο της Σύρου, όπου κατέληξε.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Σύρου, ενώ παραγγέλθηκε νεκροψία-νεκροτομή.

<<πηγη>>