Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Άγριο φονικό στη Σύρο.

Άγριο φονικό και απίστευτες σκηνές σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Παρασκευής στο κέντρο της Ερμούπολης. Το περιστατικό συνέβη μέσα...

Άγριο φονικό και απίστευτες σκηνές σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Παρασκευής στο κέντρο της Ερμούπολης. Το περιστατικό συνέβη μέσα σε μπαρ που βρίσκεται στην οδό Πάρου, όταν ένας 61χρονος θαμώνας πυροβόλησε και σκότωσε τον 42χρονο ιδιοκτήτη.



Όλα έγιναν περίπου στις 3:45 το πρωί λίγο πριν κλείσει το κατάστημα, το οποίο μάλιστα είχε αρκετό κόσμο. Ο δράστης, ο οποίος εργάζεται στο ναυπηγείο του Νεωρίου, αρχικά είχε διένεξη με πολιτικό μηχανικό του νησιού, ηλικίας περίπου 53 ετών. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 61χρονος βγήκε από την τουαλέτα κρατώντας ένα μπουκαλάκι με οινόπνευμα. Κινήθηκε απειλητικά εναντίον του μηχανικού, τον περιέλουσε με το οινόπνευμα και του έβαλε φωτιά.

Στη συνέχεια ακολούθησε γενική αναστάτωση με τους θαμώνες και το προσωπικό να προσπαθούν να δώσουν βοήθεια στον φλεγόμενο μηχανικό. Ένας εξ αυτών ήταν και ο 42χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, ο 61χρονος πυροβόλησε με 32αρι όπλο που είχε στην κατοχή του τον ιδιοκτήτη στον πνεύμονα με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα. Στη συνέχεια πυροβολούσε στον αέρα.

Στο κατάστημα επικράτησε πανικός και στιγμές που βλέπουμε συνήθως στον κινηματογράφο, με τον κόσμο να πέφτει στο πάτωμα και να προσπαθεί να σωθεί. Ο δράστης ο οποίος βρισκόταν σε αμόκ έφυγε τρέχοντας, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ξεκίνησε η καταδίωξή του από την αστυνομία που κινητοποιήθηκε αμέσως για να συλληφθεί τελικά περίπου στις 6 το πρωί στην περιοχή του Γαλησσά.

Ο μηχανικός τον οποίον ο δράστης περιέλουσε με οινόπνευμα και του έβαλε φωτιά, νοσηλεύεται με εγκαύματα στο Νοσοκομείο Σύρου. Εκεί μεταφέρθηκε και ο 42χρονος επιχειρηματίας όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

<<πηγη>>